Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Alergie na krmivo u psa

Od: celis* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,zda granule,kde jsou obsaženy probiotika může pes trpící alergií na kravské mléčné výrobky,hovězí,jehněčí a jelení maso a jestli mi můžete nějaké granule doporučit,děkuji za odpověd

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

micinka123*
hodnocení

0x

Psi dost často trpí alergií spíše na kuřecí maso nebo obiloviny (obvzlášť kukuřici). Nevím jestli psi mohou trpět na probiotika nebo kravské mléko. S tím Vám nepomůžu. Pokud Váš pes trpí na alergii a myslíte, že to má z granulí, tak se podívejte na složení a pokud tam najdete kuřecí maso nebo drůbeží maso, obiloviny atd. takže to může mít klíďo píďo z toho.

Dávejte si pozor na jednu věc. Některá krmiva mají např. příchuť jehněčího masa, ale ve složení můžete např. najít KUŘECÍ tuk. To už je z kuřete. Takže opravdu dbejte na složení. Obsahuje to např. krmivo Brit Care nebo Fitmin. Přibývá stále víc jedinců s alergii na kuřecí maso, takže možná i ten Váš na ní trpí. A jaké řešení? Kupujte granule jakékoli příchutě kromě kuřecího. Taky je třeba dbát na ten kuřecí tuk, jestli se v tom složení někde neschováva. Můj pes netrpí na Brit Care a prospívá výborně. Jsou to prý hapoalergenní granule, ale pro psy s alergii na kuřecí maso je nevhodné. Jenže ještě jsem v životě neviděla nějakého psa, že by měl z Brit Care alergickou reakci. Já můžu BC jednoznačně doporučit a jestli chcete nějakou špičkovou značku, tak se podívejte na tuto webovou strá/...

celis*
hodnocení

fena má 2 roky je to AST,alergie prokázana testy v Německu,na kuře není alergická,ale nejvíce jí sedí ryby,kvůli srsti,ale hlavně kůži,je alergik na traviny,pyly..Dávali jsme FORZA 10 DERMO,seděly,ale kadila 6krát denně,ted máme First mate ryby,tak uvidíme,vetrinární granule jsme měli na začátku,ale 10kg za 2500na 3týdny je moc.Složení granulí poctivě sleduji,musí tam mít konkrétní složky,ale ráda si nechám poradit další granule,děkuji za odpovědi

hodnocení

0x

Jaká je to rasa a jak je starý?

doplněno 30.06.14 16:06:

Asi bude rozdíl mezi sedmiletou dogou a tříměsíčním krysaříkem.

hodnocení

0x

Existují krmiva pro psí alegiky. Nejlépe je poradit se s veterinářem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]