Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prokousání nosu

Od: marty7812 odpovědí: 11 změna:

Dobrý den,chci se vás jenom zeptat předevčírem jsem šel na procházku s mojim psem a najednou se mi vysmekl na vodítku a ten můj malý blbeček si totiž troufá na káždého psa totiž! Tak jsme šli kolem takového černého agresivního psa myslím že to byl staford možná pitbull! Ten staford(pitbull) byl za plotem! Představte si ten můj malý debilek( můj pes) přišel za ním strčil hlavu za plot on k němu přiběhl a prokousl mu čumák (z boku,ze předu, ze spodu prostě skoro celý čumák! Jsem ho rychle odtáhl pryč aby mu nic neudělal ještě něco víc horšího! Ale na to se nechci ptát! Já se chci hlavně zeptat ten můj pes jmenuje se Piškot má 5 až 6 let zhruba! Bojí se furt leží je prostě z toho v šoku! Je tzv. v prdeli nehýbá se nic! Furt leží a smutně kouká! Chci se zeptat může umřít nebo dostat z toho nějaký trauma? Děkuji moc a Nashledanou

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, nemusíte mít obavu, že bude pejsek mít trauma - on už ho totiž má! Je to úraz a už měl být dávno ošetřen na veterině. Vy ho jen sledujete a to je málo. Samozřejmě, že ho to musí bolet, tak žádnou aktivitu od něho nečekejte - on ji očekává od Vás. Tedy, to nutné ošetření a zřejmě i nějakou "protitetanovku". Zdravím!

pohanka*
hodnocení

2x

Co horšího mu pes mohl udělat, leda rozpárat břicho? Nejcitlivější místo u psa je čenich, má tam nejvíce nervových zakončení, čich, zrak a sluch je pro psa to nejdůležitější. Váš pes má čumák prokouslý skrz naskrz a Vy ho necháte bez pomoci! Může dostat otravu. Jak již bylo řečeno, jeďte na veterinu, samozřejmě může z toho zemřít. Od lékaře dostane injekci a antibiotika.

micinka123*
hodnocení

1x

Mazejte na veterinu! :( Být Vámi, už bych tam byla :( Jasně, že bude mít trauma. :(

daniell*
hodnocení

1x

Kdyby jste měl prořízlý nos jel by jste na pohotovost ... byl jste se psem na veterině? ... veterinář ošetří a naplánuje následnou léčbu včetně uklidnujicích léku. Psa čenich určitě bolí. Může přesta příjmat jídlo. Běžte k veterináři.

Trauma mít nebude, už ho má.

susenka*
hodnocení

1x

To myslíte vážně? Být to můj pes, tak hned letim na veterinu! A kupte mu nějaký bezpečnější obojek, nebo rovnou kšíry, ať se to nestane znovu. Víte ten staford nebo pitbull (nevím) bránil jen svůj majetek. Ale nechápu, jak se můžete ptát tady na poradně jestli má pes s prokousnutým čumákem skrz naskrz trauma. *zed*

Bože.. chudák pes, doufám, že už jste na tý veterině byl, nebo už jedete. Takovýhle otázky mě vždycky dokážou naštvat.. ach jo. :(

hodnocení

0x
A u zverolekare jste byl?

ukulele*
hodnocení

0x

Tvl, myslím, že ty tvoje výrazy patřej na tebe a ne na tvého psa a ptát se co je se psem, když má rozkousaný čenich? jen bych použil velkej a ne malej...

floro*
hodnocení

0x

Jo jo, to je ono. Černej agresivní pes jen proto, že je to ASI staford a pokousal vašeho psa, který mu strčil hlavu přes plot. Zase punc pro ´bojové´ plemeno.

Byla to jen a jen vaše chyba, že se nechováte ke svému psovi tak jak máte. Psa vemte na veterinu, ať ho vám tam prohlédnou. Může se mu špatně dýchat, mít bolesti atd.

martinaa*
hodnocení

0x

Už dávno jste měl být na veterině, pejsek dostane injekci a doktor se podívá, jestli je to "jen" kousnutí, anebo je potřeba někde něco zašít a podobně. V ráně by se mohl rozjet zánět, takže to nepodceňujte!

Nicméně to pro psa bude mít jedno pozitivum - víckrát už nebude strkat čumák tam, kam nemá.

hodnocení

0x

Tady pomůže jedině veterina. Už jste tam dávno měli být.

2kedar*
hodnocení

0x

Božemůj... Ten pes měl jít okamžitě na veterinu.! *zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]