Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám doma již pár měsíců 3 Achatiny Fulica, jednoho velkého a 2 malé. Vždy mi všichni šneci pravidelně každý večer vylézali ven a žrali a lezli po akvárku až do rána, poslední dobou však větší šnek začal být neaktivní, zahrabe se do lignocelu a nevyleze třeba 2 dny, pokud ho nepostříkám, zůstane zavíčkovaný i déle .. Začala jsem mít problém s muškami, tak jsem častěji měnila lignocel a oplachovala šneka pod tekoucí vodou. Když mu dám salát nebo okurku, párkrát si kousne a jde od toho, nebo po chvíli zase zaleze do ulity. Vody mu dávám také dost, stříkám rozprašovačem a dávám pít z mističky, sépii také už pár dnů nekousal, nevím, co s ním je, jestli má jen nějaké období nebo je nemocný. Další 2 šneci při stejných podmínkách lezou celou noc a žerou vše. Budu ráda za jakoukoliv radu. Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.