Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odtrzena kůže od celisti

Od: nevimnevim* odpovědí: 10 změna:
Ahoj, dnes jsem chtěla seznámit kotě s naším psem. Jenže to ho poskrabalo a dalo se na útěk. Nás Ben se naštval a začal ho honit. Kotě si to nabralo k francouzskému oknu. Pejsek mu cestov primackl hlavu k zemi a následně kotě vrazilo silou do okna. Nasledkem toho se mu kůže oddělila od spodní části čelisti. Na netu jsem našla, že je to časté a u veterináře se to dá zašít. Kolik to asi stojí. Naší jsou na dovolené a já nemám ani korunu. Počká to nekolik dní, nebo ně? Díky za odpovědi.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

myse*
hodnocení

3x

jasně že nepočká! kdybyste měla odtrženou kůži, tak byste s tím taky čekala?

jednáte strašně nezodpovědně, první věc je seznamovat kotě se psem, nechat ho utéct a málem zakousnout!

ach jo, jsem z toho smutná, co lidi dokážou...

nepocka
hodnocení

0x

Zkuste cokoliv, abyste napravila svoji lehkovážnost a tím spůsobila kotěti problém. To nepočká. Potřebuje rychle ošetření. Sežente peníze, kde to jde a jděte NA VETERINU.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, snad už na tu veterinu chodíte Vy nebo rodiče s tím pejskem, tak vás tam už znají. Pokud půjdete za stejným "vetem", tak mu vysvětlete situaci a požádejte ho o strpení s platbou - a potom ji neprodleně po návratů rodičů běžte uhradit. Chodil jsem se psem za stále stejným veterinářem skoro 17 let a vím, že kdybych to potřeboval, tak by s platbou počkal. Zdravím!

P.S. To kotě potřebuje urgentní ošetření.

mahan
hodnocení

0x

Tak to nechápu ,rodiče jsou na dovolené vrátí se za několik dní a ty nemáš ani korunu,co kdyby se stalo něco Tobě a potřebovala jsi peníze? Tam si běž půjčit od sousedů nebo rodiny a upaluj k veterinářovi víš jak to musí kotě bolet.

nevimnevim*
hodnocení

Kotě už máme 3 týdny. Pes bydlel hned za dveřmi. Udělala jsem jí pelíšek hned vedle franzouzského okna , tedy hned vedle jeho pelíšku. Nevím co se stalo. K veterináři jedu odpoledne. Dík za ospovědi

nevimnevim*
hodnocení

Jwště něco, psala jsem o tom mamce, a ta se ptá, kolik to asi stojí. Pokud by to nebyla nějaká šílená částka, tak si mám půjčit od sousedky. Díky

kutululu

To ti asi takhle nikdo přesně nenapíše kolik to může stát. Může to být jen 100kč, ale klidně i 1000kč, to nikdo neví jak moc je to závažné a co vše budou muset koťátku dělat. Každopádně veterináři jsou dost drazí, znám z vlastní zkušenosti. Ať ti tedy sousedi půjčí co nejvíc mohou a pak jim to co ti zbyde vrátíš, ne?

kutululu

Samozřejmě se nebavíme o půjčení závratných částek, ale aspoň tak těch 500kč minimálně. Já tedy vždycky na veterinu chodím tak s tisícovkou minimálně, protože nikdy nevím, co si na mě veterinářka vymyslí.

dejavu*
hodnocení

0x

Běž okamžitě k veterináři, každou minutu neošetření rány prodlužuješ možnost, že se rána zanítí a bude se hojit s komplikacemi, většinou již po více než 6 hodinách od úrazu se to dá předpokládat. Šití je otázkou pár stovek, ale léčba s antibiotiky, která bude následovat, jestli se to zanítí, je otázkou dražší.

S vetem se domluv a vysvětli situaci, že to zaplatí rodiče při příjezdu domů.

Aha, tak koukám, že je dotaz starý a jen se na něm zviditelňuje nějaký troll, na kt. nemá cenu reagovat.

Tak aspoň napiš, jak to s kočkou vypadá dnes.

k2

Kouknete se, ze kdy otazka je.
edit: uz jste to zjistila sama

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]