Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
rád bych si pořídil mládě hada, nejlépe samce. Momentálně se mi nechce chodit do zverimexu atd. a proto bych se vás chtěl zeptat, kolik takový had stojí? Ze zverimexu, nikoliv z inzercí. Na internetu jsem nic nenašel. Dá se nějak zjistit kolik by to stálo?
Je na internetu nějaký orientační zverimex, kde se dozvím ceny hadů a terárií?
Chtěl bych si koupit mládě nějaké užovky, nejlépe samce a terárium, kde bych ho choval. Kolik by to tak stálo, to mě zajímá.
Díky
Ahoj, odkud jsi? Ve spoustě měst se každý měsíc pořádají teraburzy, kde seženeš mláďata rozličného stáří, druhů i barev, můžeš si na místě hada pořádně prohlédnout, pochovat. A za nějakou tu užovku 300,- - 500,- není tak moc A nabízejí i pěkná zařízená terárka +- od 500,- nahoru.
ZE ZVERIMEXU NEKUPUJ HADA V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ! Zmíněné vyšší náklady jsou sice nepříjemné, ale hlavní důvod je ten, že ve (většině) zveráčích jsou hadi a plazi obecně brutálně zanedbáváni, mají špatné svleky, nemoci, hniloby. Protože personál se jich bojí a neumí jim připravit pořádné podmínky. Není výjimkou, že takový had ti zdechne týden po tom, co si ho přivezeš, protože už je dlouho nemocný, i když to na něm není vidět.
Každý chovatel ti řekne, aby ses zveráči vyhnul velkým obloukem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.