Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náhubek pro čivavu

Od: anetsim* odpovědí: 16 změna:

Zdravím :) máme doma malou čivavku a potřebovala bych radu, kde sehnat náhubek na takový malý čumáček. Ve zverimexu jsem neuspěla a napadlo mě, jestli nějaká firma nevyrábí náhubky na zakázku. Budu velice vděčná za odpovědi. Hezký den :)

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

To myslíte úplně vážně? Jestli ano, pak nezapomeňte koupit takový tvar, aby v něm mohl psík otevřít pusenu a vypláznout jazyk, aby se mohl chladit a nepřehřál se. Mohl by zkolabovat. ;) Jestli si myslíte, že v náhubku bude chodit, tak to si nemyslete. Nebude! Bude ho sundávát tak, že si poláme drápky. A jestli ho potřebujete na to, abyste ho mohli ošetřit a on vás nepokousal, stačí smotat kapesník nebo kousek obvazu, provléct ho pusenou a nahoře zavázat, ne příliš pevně. Ne svázat čelisti k sobě, to ne! Jen zavázat kolem čelisti a bude klid. Nekousne. ;) :-D Chlapi s velkými psy, nesmějte se! Viděli jste někdy dobře našňupnutou čivavku? *haha*

marci*
Jde asi o to, že i v MHD musí mít každý pes náhubek, bohužel i v případě, ženy ho paní měla v tašce. Pouze uzavřeném boxu může být bez nahubku.

hodnocení

1x

Náhubek si můžete vyrobit z drátěného vršku ze šampaňského.

doplněno 19.06.14 20:41:

leteckaposta.cz/...

olaf71*
hodnocení

1x

stačila by gumička do vlasů osmkrát přetočit

zwiki*
hodnocení

0x

Zdravím.Skuste ze sítka na čaj.;), ;)

olaf71*

na čajík, stejně jako to není pes, ale psík

milan23*
hodnocení

0x
No jestli někoho těžce potrhala tak krátké vodítko nebo raději nepoušťet z domu.
Jinak kupte nylonový, plastový nebo kovový košík asi neseženete.Nebo zkuste kousnout průvodčího Vy ,třeba pochopí že kilový pes je pro něj to nejmenší nebezpečí ve voze.

borax*
hodnocení

0x

A na co ho potřebuje?

hodnocení

0x

Kříženec kočky a netopýra náhubek nepotřebuje.

ra252, ale no tak! Každý máme jiný vkus, jiné představy a také jiné možnosti. Nemusíme chtít všichni velkého psa!

doplněno 18.06.14 07:03:

ra252, ahááá. Jen jsem si nevšimla, s jakou láskou to píšete. Moje chyba. :-D

Já mám doma dvě nejkrásnější čivavy.

hodnocení

0x

Pro zvídavé, na co potřebuje čivava náhubek: do autobusu. Pravidla jsou nekompromisní, každý pes musí mít náhubek. Zda je to čivava v kabelce nebo pitbul na řetězu je jedno. A jen tak na okraj - považuji to za správné.

Je to blbost - kočka vážící dvakrát tolik nic mít nemusí.

Tak proč by měl tenhle kříženec kočky a netopýra něco mít.

martinaa*

Protože kočka se většinou převáží v přepravce, ještě jsem neviděla kočku, která je převážená na klíně nebo v tašce. Zato psi jsou pokaždé na vodítku, na klíně, v tašce nebo stočení u nohou.

Protože když vezete kočku v autobuse, vezete ji v přepravce. Čivava v přepravce bez náhubku taky nevadí.

Jinak: Když je výjimka pro malé psy, že nemusí mít náhubek, kde je limit, který pes je již na náhubek "dost velký"?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]