Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odpovědnost za ůtok bojového plemene psa

Od: boxerka69 odpovědí: 2 změna:

VLASTNÍM PSA BÍLÉHO ŠPICE,KTERÉMU JE 13 LET. PSA MÁM NA VODÍTKU A OSTATNÍM PSŮM SE RADŠI VYHNU. BOHUŽEL PŘI NAŠÍ DALŠÍ VYCHÁZCE 2.10 VYBĚHL Z AUTA BOJOVÝ PES -MASTIF-A MÉMU PSOVI VYKLOUBIL KYČEL A DOST HO POTRHAL.TEN PES NEMĚL ANI KOŠÍK ANI VODÍTKO.VÍM, ŽE UŽ JE TO DLOUHÁ DOBA OD NAPADENÍ ,ALE PORADÍTE MI NĚKDO CO MÁM DĚLAT ABY SE TO PŘÍŠTĚ NESTALO. PES BYL SOUSEDA MOC DĚKUJI

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

macka80*
hodnocení

2x
Každopádně zajděte za sousedem a řekněte mu důrazně aby si psa zabezpečil.Jinak s účtenkami za léčbu vašeho psa jděte také za ním, musí vám proplatit léčení vašeho psa.Volala jste policii!
martina30*

Já bych ještě dodala chtělo by to nějakého svědka,který u toho byl a pokud se něco takového stane volá se policie.Po delší době už se to hůře dokazuje a jak píše macka80 veškeré ošetření Vám musí zaplatit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]