Nejste přihlášen/a.
Ahojky
Doma mám 2-letou "vesnickou" kočku která je téměř furt venku. Je takhle už od kotěte, téměř sme u ní nezaznamenávali říji takže sme ji ani nedávali kastrovat ale teď už sme začali planovat kastraci pro náš klid kvůli tomu že já sem na intru a nemohla bych na ní dohlížet no jenže v poslední době jí jen trošku narostlo bříško, jinak je hubená. A já se obávám aby nebyla březí, né že by to byl nějaký extra problém přece jen to byla naše chyba že sme spoléhali že za ten rok a půl co může zabřeznout nezabřezla ani jednou a že zaní koucouři v posledním roce chodí. Někde píšou že se to pozná podle lehkého prohmatání bříška jestli čeká koťata nebo je tlustá ale nikde nepíšou co mám nahmatat v případě březosti nebo obezitě. A ještě v posledních pěti týdnech dostávala antikoncepci takže pokud by byla těhotná nemohla by ta antikoncepce případným koťátkům ublížia a mám jí radši vysadit? Já sem totiž proti takovýmhle věcem jako je topení a zabíjení koťat protože kočka má taky city takže jak jí musí být porodí koťata a oni najednou zmizí...
Předem děkuji za odpověď, případně dodám foto
no to nepoznáte...až ke konci... Že bude mít to bříško kulaté i z boku, ne jen dolů... Možná se zkuste podívat na cecíky, jestli je má takové větší...
Jinak že kočka má někde koťata poznáte podle toho , že je bude mít ocucané, chlupy kolem slepené... Může se stát, že porodí koťata někde schovaná, dva dny nepřijde domů a pak se bude chodit jenom najíst...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.