Nejste přihlášen/a.
Poznal by někdo tohoto létavého brouka, který na mě sedá a po chvíli do mě zabodne předpokládám hlavu a saje krev? Je tedy na rozdíl od přiložených obrázků v úhlu tak 45 stupňů ke kůži. Způsobuje lehké zaštípnutí a následný červený flíček. Pozoruhodné je, že se nedá rozmáčkout a to ani když o něj prstem dřu proti kůži - jak oddálím prst, trhavě odletí pryč. Je maličký, odhadem tak 3 mm, má perfektně kulatou hlavičku a kmínkovité tělíčko.
At hledám jak hledam, blecha je zplostela, vysoka, ne tohle tintitko, to bude jinek otravnej hmyz
doplněno 14.06.14 23:49:Jinak pokud myslíte, ze to neni záležitost jednoho kusu, co nejdříve vystrikat biolitem?
A pokud treba zde rádci přijdou na druh pijana, aby nemusela byt nutna deratizace (desinsekce, nebo jaky je presny vyraz pro hmyz), ale to predbiham...
Tak máte možná pravda, našla jsem tento obrázek - rudá kulička je krev, kterou blecha vylučuje. V tom případě by se nejednalo o hlavičku, jak jsem si myslela. A brouk by také nebyl létavý, ale mocně skákavý. No to mám radost... Ale děkuji všem s tipem na blechu.
Arpalit je na Blešky. Na psy je "cukr a bič". (piškoty) Pokud po mě leze bleška, tak ji buď okamžitě odchytím a mezi nechty
brutálně rozmáčknu a pak provedu pohřeb "splachem". Jinak klidně použiju Arpalit. Běžně s tím vystříkávám kotec. I když má pes i kocour antiblechový obojek, občas se stane, že něco domů přinesou. Dokonce to kombinuju s olejíčkem Frontline.
Ty potfůrky jsou snad nezničitelné...
Neznám nikoho, kdo by měl doma blechy. I když někdy před 50 lety se to o jedné rodině u nás šuškalo. Znám jen blechy psí a TY NA ČLOVĚKA NEJDOU, jak tvrdil děda Komárek.
Chtělo by to deratizaci celého bytu nějakou chemií. Vyprat všechno oblečení, pokud možno i deky a polštáře. Vystříkat škvíry v postelích, rohy v místnostech, prostě všechno. Je možné, že se objeví znovu, pokud nějaká mrška přežila. Takže to asi budete muset opakovat. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.