Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Něco zeleného pro andulku

Od: korelka odpovědí: 10 změna:

Aahoj,mám andulku,samečka a ten ulítá na všem zeleném.Můžu mu pořídit meduňku,nebo šantu kočičí?Občas mu donesu pár větviček z břízy a hned je u větviček,loupe kůru,ulamuje listí.díky moc za radu.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

4x

Ahoj "korelko",

doporučuji rostlinu Callisia (kalisie), je přímo určená pro ptáky a papoušky. Je šťavnatá a krásně roste v květináči na okně. Naši se po ní můžou utlouct a od té doby, co jim ji pravidělně dávám, tak máme bezproblémové odchovy.

katalog-rostlin.cz/...

Něco zeleného pro andulku
korelka
hodnocení

Ahoj Cocinkomichalko,Po kalisii se zeptám,vypadá skoro jako ptačinec,třeba se mladýmu pánovi zavděčím,je to malý výmyslo*mala*.Moc děkuji i za ptáčka.korelka

cocinkamichalka*

Zavděčíš se na 100% :)

korrelka

Ahoj cocinkomichalko,dneska jsem v penny koupila kalisii,jak jsi mi ji nedávno doporučila pro anduláčka Matýska.Zatím nicmoc,jen obchází a okukuje.Třeba se chytne. Ještě jednou díky.krásný léto.korelka

pohanka*
hodnocení

2x

My jsme dávali ptačinec - žabinec, co všude roste jako plevel. Nebo zkuste obyčejnou pampelišku, nasekaný hlávkový salát, mladé zelí apod. Šantu kočičí milují kočky, tedy její vůni, meduňka je též voňavá, s tím neporadím. Při procházce utrhněte i pár dubových větviček, nebo stačí i větvičky z jabloně.

korelka
hodnocení

Ahoj Pohanko,děkuji za odpověď,tohle znám,tady je problém,že je to tady samý pes.Bydlím ve městě a něco čistého tady najít je problém.Ikdyž to operu pod tekoucí vodou...,moc tomu nevěřím.Byla jsem v podzámce,ptačinec ho hned zaujal,ale bylo mi řečeno,že jsou tam zajíci...,nic mu není,tak když ptačinec,tak snad jen odtud.Ptala jsem se na semínka ptačince,dívaly se na mě divně.Salát,ten mu moc neleze,ale mrkvičku,tu má rád.Ještě jednou děkuji.

A co mu takhle naset řeřichu? Je to křehký, šťavnatý. Jen jestli mu nebude vadit když bude trochu pálit. Nebo pšenici na zeleno jako se dává na velikonoce " osení ".
korelka
hodnocení

Ahoj" totak", díky za tip zkusím i řeřichu,jenom aby se toho nebál,už jsem psala,že je malý výmyslo,ale taky malý posERA.Jak je doma něco jinak,mám smůlu,ale jinak všem díky za rady a tipy.korelka

sonyboj*
hodnocení

0x

Náš Pepíček si rád pošmákne na mlíčáku, ale ani šlupičkou z jablíčka nepohrdne. A jestli mu chutná ten žabinec, tak by možná stálo za to zkusit vyrýpnout kus zeminy s ním, a dát si to na balkon do truhlíku. Třeba se to ujme a rozroste.

korelka
hodnocení

Ahoj Sonyboy,až půjdu do podzámky,tak to zkusím uzmout.Tady nám to roste prímo u baráku,ale kvůli psům to neberu.Moc Vám všem s Matýskem děkujeme.korelka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]