Nejste přihlášen/a.
Dobrý den máme doma morče ze zveriměxu a já se chci se vás zeptat co doma máme za druh morčete je jako krátkosrsté ale za zádech má chlupy jakoby postavené nahoru. Foto:
Doporučil bych místo těch hoblin dřevěné pelety , po výměně za ně může být náš Pepan se svojim malým paničkem v pokojíčku do té doby smrádek . Jinak jak říká Uska
doplněno 08.06.14 17:38:Pardon mareček
Přesně, nejlepší jsou peletky. Ale nekupujte je jako podestýlku, ale normálně pytel pelet na topení, je to o moc levnější a je to to samé.
Tak tak manžulu jsem zahnal s pitlíkem za 95 ,- ze zverexu a dovalil jsem 25 kg na topení za stejnou cenu a pepan nic nepoznal
Tak to je mazec! Můžete poslat foto na nějaký japonský server, tam je teď v módě fotit křeččí zadečky. Více info zde: tyden.cz/...
Já používám konopné pazdeří a do rohů kam chodí čůrat asan pet,dobře saje a pohlcuje pachy,na to vše položím kuchynské utěrky,aby morčátko při skotačení nevyhazovalo podestýlku,dobře a rychle se to čistí.V podstatě vyberu jen rohy,vyměním utěrky,ušetřím,protože díky utěrkám se čistá podestýlka nesmíchá s počůranou a nepráší se.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.