Nejste přihlášen/a.
Dobrý den včera mi do bytu vlítl cizí pes když jsem nesla nákup sa jsem neznala vzal se tam od nikud no ale vrhl se po mém 4 měsíčím kotěti psa jsem hlava nehlava vzala a hodila ze dveří kotě rycle uteklo asi 10 minut jsem ho hledala poté jsem ho naša za gaučem kde obvikle spává má tam díru no vyndala jsem jí na venek jí nic nebylo ale klížily se jí očka a byla unavená myslela jsem že je jen v škoku a tak jsem jí dala na deku aby se vyspala spala cca3hod probudila jse ale byla furt stejná místo oček škvírky .Dala jsem jí najíst a mléko papala vcelku nornálně a pila také ale moc chuti neměla co mám dělat pak jsem zjistila že jí teče v se krev co mám dělat?
Odkud jí teče krev? Kočka má devět životů, pokud se její stav zatím nezhoršuje, pravděpodobně se z toho vylíže sama. Když nastanou komlipace tak veterina, alespoň telefonicky.,..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.