Nejste přihlášen/a.
Ahoj, jake jsou vase nazory na psi granule Ontario? Privezli nam je do zverimexu a vsimla jsem si, ze je na webu maji jeste levnejsi nez v kamennem obchode. Budu moc rada za zkusenosti a pripadne nazory na ne. Dekuji moc. ![]()
V dnešní době je takových granulí, že se v tom ani nevyznám
Doma používáme necelý rok Artemis a Brit Care a hafan si na to zvyknul a chutná mu. Včera jsem si objednala vzorek krmiva pla/..., tak uvidíme, každopádně přidávám se k tazatelce, jaké máte s krmivem Ontario zkušenosti. Kdyby nabízeli nějaký vzorek, bylo by to fajn, na vyzkoušení!
Co se týká objednávání přes internet - je pravda, že nám to vyjde levněji, než v kamenném obchodě. Občas dostaneme nějakou slevu nebo přiletí i dárek ![]()
Jsem si prave vsimla, ze kdyz se na ezoocentrum.cz koupi 2 pytle Ontaria, tak dostaneme flexi voditko pro pejsky do 35kg, ale ja tohle nepotrebuji. Mne vyhovuje normální nylonove voditko, ale mozna by to nekoho zajimalo, tak pridavam odkaz. ![]()
Jinak dekuji za nazor a mate jeste nekdo jiny zkusenosti s timto krmenim? ![]()
Jak Vám příjdou levnější přes internet?To máte poštovné asi zdarma?
.Nebo neumíte počítat ,micko?
U nás ve zverimexu je prodávají za 900,-Kč... V e-shopu je maj za 799,-Kčs poštvným zdarma
Copak tam nevidíte rozdíl, zwiki? ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.