Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Psi granule

Od: labbi odpovědí: 7 změna:

Ahoj, jake jsou vase nazory na psi granule Ontario? Privezli nam je do zverimexu a vsimla jsem si, ze je na webu maji jeste levnejsi nez v kamennem obchode. Budu moc rada za zkusenosti a pripadne nazory na ne. Dekuji moc. ;)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kamilah
hodnocení

0x

V dnešní době je takových granulí, že se v tom ani nevyznám :) Doma používáme necelý rok Artemis a Brit Care a hafan si na to zvyknul a chutná mu. Včera jsem si objednala vzorek krmiva pla/..., tak uvidíme, každopádně přidávám se k tazatelce, jaké máte s krmivem Ontario zkušenosti. Kdyby nabízeli nějaký vzorek, bylo by to fajn, na vyzkoušení!

Co se týká objednávání přes internet - je pravda, že nám to vyjde levněji, než v kamenném obchodě. Občas dostaneme nějakou slevu nebo přiletí i dárek :)

micinka123*
hodnocení

Jsem si prave vsimla, ze kdyz se na ezoocentrum.cz koupi 2 pytle Ontaria, tak dostaneme flexi voditko pro pejsky do 35kg, ale ja tohle nepotrebuji. Mne vyhovuje normální nylonove voditko, ale mozna by to nekoho zajimalo, tak pridavam odkaz. ;)

Jinak dekuji za nazor a mate jeste nekdo jiny zkusenosti s timto krmenim? :)

Micinko, zůstaň Micinkou, jakou tě známe a neschovávej se za Labbi. ;)

micinka123*
hodnocení

Omlouvám se, byla jsem na mobilu a tam jsem se jaksi nemohla přihlásit ;) Ale už to je v pohodě ;)

zwiki*
hodnocení

0x

Jak Vám příjdou levnější přes internet?To máte poštovné asi zdarma?*sok*.Nebo neumíte počítat ,micko?

micinka123*
hodnocení

U nás ve zverimexu je prodávají za 900,-Kč... V e-shopu je maj za 799,-Kčs poštvným zdarma ;) Copak tam nevidíte rozdíl, zwiki? :-D

Nejen granule, ale i elektronika, nábytek a já nevím co ještě, je na netu cenově výhodnější.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]