Nejste přihlášen/a.
kolik stojí očkování morčete aby bylo chráněno venkovním parazitum a je takový očkování jednorázový nebo je potřeba víc dávek?díky za radu
na vodítku ven?samozřejmě že ne takovej magor nejsem,morče máme rok a jednou jsme ho vzali ven at se proběhne a nevim jestli to je náhoda a měl to z venku ale po pár dnech se začal hrozně drbat až si vykousal po celým těle ranky no zašel jsem s ním na veterinu a opravdu mu zjistily parazita,dostal injekci za 250kč a naštěstí to pomohlo no skrátka si myslím že to měl z venku proto se ptám na očkování když žádný neexistuje skusíme ho vzít zase ven uvidíme je pravda že když byl venku byl v blízkosti cizí kočky že by něco chytil od ní?fakt nevim
Kdysi dávno, to ještě morčata nikdo moc neznal a dost lidí si myslelo, že jde o pejska, jsme měli morčátko Bublinu. Dožila se devíti let, dnes neuvěřitelný věk. S Bublinkou jsem jako malá holka chodící do školky chodila ven. Dala jsem jí na trávník před barák, seděla u ní a ona se tam hodiny pásla. Neutíkala, když už byl čas, dala jsem jí do její přenosky, což byla taková kovová krabice a šly jsme domů. I na borůvky s námi chodila, byla v lese na volno, pásla se na lesní trávě a my okolo ní sbírali borůvky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.