Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stříhání drápků u králíka

Od: anndyy* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den mám zakrslého králíka a má horzně dlouhé drápky, ale prý se nestříhají. Ale můj králík je má hrozně dlouhé. Tak jsem se chtěla zeptat jestli se stříhají a jak. Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ano, určitě. Podívej se sem: petula01-pets.estranky.cz/...

nochiola*
hodnocení

0x
Bud zajděte k veterináři pokud si nejste jistá a nebo mu dejte do klece nějaký větší plochý kámen aby si je mohl obrušovat. Můj králík s tím problémy nemá pouštím ho venku na zahradě a on si hrabe třeba nory a tím si je brousí. Přes zimu mu dávám ten kámen.Pokud ale trváte na stříhání doporučuju navštínit prvně veterináře ten vám ukáže jak správně a pak už budete vědět.

sinuhet*
hodnocení

0x

Poprvé bych doporučil návštěvu u veterináře, ale já je našemu králíčkovi po zakoupení spec. nůžek v prodejně kde kupuji krmivo stříhám a raději ve dvou. Nedoporučuji kleštičky od manikůry, drápky se třepí a to je špatné. Nůžky stojí asi 30,-Kč.

doplněno 17.10.08 23:03:

Pokud se stříhání zanedbá, může si drápky zlomit. Ošklivě to krvácí, zle se ošetřuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]