Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké granule jsou podle Vás lepší?

Od: micinka123* odpovědí: 7 změna:

Zdravím, co byste si vybrali, kdyby jste si měli vybrat mezi Profine a Brit Care? Děkuji :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

xixi*
hodnocení

0x

Já bych bral BritCare

janakk

Souhlas, s těmi má dobrou zkušenost :)

micinka123*
hodnocení

Hm... *nevi* tak já fakt nevím co je lepší, někdo mi doporučuje Profine a někdo Brit Care. Mám z toho zmatek *ee*

eulalie*
hodnocení

0x

Brit Care, už s nimi mám zkušenosti

hodnocení

0x
O těch Profine jsem ani neslyšela. Pokud budou Brit Care chutnat, tak krm jimi, protože je to tutovka vyzkoušená spoustou chovatelů a pokud vím, tak ti je tu rádci doporučují stále dokola v každé tvé položené otázce na toto téma ;)

losfuncha*
hodnocení

0x

Profine, ale mrkni i na granule Josera - mám s nimi naprosto nejlepší zkušenosti, náš hafka z útulku se až po nich perfektně spravil - osrstil se, srst krásná a lesklá, konečně se i osvalil, zažívání má po nich také velmi dobré, zuby se mu spravily, opravdu perfekt, byla sem nadšená.

micinka123*
hodnocení

Takže jdeme nakonec do Brit Care ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]