Nejste přihlášen/a.
Porísm vás, co přesně a jak přesně reagovala vaše kočka /kocour po probrání z narkozy a jak tento stav dlouho trval? díky
ahoj, nášeho kocoura (britská modrá) jsme přivezli domu asi ješě pulhodky spal, položili jsme ho na koberec a pod ním jsme nechali ručník. Potom otevřel pomalu oči ( měl jen takové malé skulinky.), za chvíli je oteřel celé a pokoušel se vstanout nejdřív mu to nešlo, ale pak se postavil a šel se do misky napít, ale cestou se motal (jak by byl opilý ). Ale pořád se to zlepšovalo když pak chodil déle. Kastraci jsme měli ve 3 odpoledne a za hodku jsme ho dovezli domů. Celé pak pozdní odpoledne trval ten jeho stav, co jsme popisovala. Druhý den v pohodě.
Ještě mě napadlo, že záleží jakou veterinu zvolíte - já mám kastrované kočky každou za cca 500, samozvstřebávací nitě (položka 50 Kč) - kdybych zvolila veterinární kliniku, tak tam kočku vykastrují za cca 1500 - 2000 a kočku už si vezete domů probuzenou z narkozy.
Celoodpolední hlídání jak u mimina. Jak praví první příspěvek, jakoby opilost, motání se, bohužel u kočky, která je asi trochu nervní, to byla docela hrůza. Jak byla vystresovaná ze svého stavu, tak se pořád snažila někam utéct, ale nikam se nedoplazila, byla evidentně frustrovaná a zmatená, kdyby byla při smyslech, tak po nás možná i šla. Ale jiná číča po operaci nohy (šrouby ve zlomenině) za dvě hodinky otevřela oko, nehybně ležela, pak otevřela druhé, mňoukla, dál nehybně ležela, v noci spala a druhý den se probudila úplně v pohodě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.