Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Černá myška

Od: losfuncha* odpovědí: 10 změna:

Zdravím všechny milovníky zvířátek :) Sháním černou myšku a nemohu nalézt. Viděla jsem takovou jednou v nějakém pořadu Jana Krause (už nevím, jestli to bylo Uvolněte se nebo Show Jana Krause) a zamilovala se - krásná havraní černá barva a velké uši, snad nějaká odrůda black něco... Ve zverimexech na mě koukají jako na zjevení, že černé myši nejsou... Nevíte někdo, kde bych myšku sehnala?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, černá myška existuje a dokonce více druhů. Jenom asi není běžně prodejná a musí se hledat přes internet u chovatelů nebo si podat inzerát. Měl by to být druh laboratorní myši, určené k výzkumu, jako potrava pro hady nebo může být doma jako mazlíček. Např. na stránce viz odkaz jich je hned několik (prohledejte sekce zvířata / myši). Tato firma myšky asi jednotlivcům neprodá.

Takže, hledat přes vyhledávač nebo v inzerci. Zdravím!

velaz.cz/...

doplněno 28.05.14 21:21:

Nemáte zač.

losfuncha*
hodnocení

Možná neprodá, ale za zeptání nic nedám :) Děkuji moc :)

tarantel*
hodnocení

0x

Odkud jste? Mám černé myši na prodej. Praha.

losfuncha*
hodnocení

Náklo - okres Olomouc :(

tarantel*

Tak leda je poslat kurýrem, ale to se Vám asi nevyplatí. Nebo se podívejte, jestli u Vás nejsou nějaké teraristické burzy, tam prodávají někdy hlodavce všech barev.

losfuncha*
hodnocení

Na nic moc jsem tady nepřišla... Jak by to kurýrem vyšlo finančně?

tarantel*

aquateraolomouc.cz/... na těchto burzách se prodávají i hlodavci, sice pro hady, ale mohou být i na mazlíka, není v tom rozdíl, mohl by tam být větší výběr, než ve zverimexu. Cesta kurýrem vyjde přes 200 kč.

losfuncha*
hodnocení

Koukám, že další termín je v září, ale tedy zrovna na tuhle "akci" jsem nic moc dobrého neslyšela, ale při nejhorším zkusím... Vždycky ale raději kupuji zvířátka od někoho, kdo se jim opravdu věnuje, má k nim vztah a nedělá to jen pro peníze...

Takto jsem si pořizovala madagaskarské švábíky :) Našla jsem nadšenou chovatelku, která pro ně žije a dýchá, tak to hned je o něčem jiném :) A je pravda, že kluci jsou naprosto zdraví a vitální a moc se jim daří :)

ah*
hodnocení

0x

Je škoda, že jsi tak daleko. U nás je měli normálně s bílýma a šedýma. Už teda ne, ale asi před rokem. Taky jsem zvažovala, ale mám doma už dvě morčátka a tak jsem si jí nepořídila.

losfuncha*
hodnocení

Njn, u nás nějak zaspali :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]