Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny milovníky zvířátek Sháním černou myšku a nemohu nalézt. Viděla jsem takovou jednou v nějakém pořadu Jana Krause (už nevím, jestli to bylo Uvolněte se nebo Show Jana Krause) a zamilovala se - krásná havraní černá barva a velké uši, snad nějaká odrůda black něco... Ve zverimexech na mě koukají jako na zjevení, že černé myši nejsou... Nevíte někdo, kde bych myšku sehnala?
Dobrý den, černá myška existuje a dokonce více druhů. Jenom asi není běžně prodejná a musí se hledat přes internet u chovatelů nebo si podat inzerát. Měl by to být druh laboratorní myši, určené k výzkumu, jako potrava pro hady nebo může být doma jako mazlíček. Např. na stránce viz odkaz jich je hned několik (prohledejte sekce zvířata / myši). Tato firma myšky asi jednotlivcům neprodá.
Takže, hledat přes vyhledávač nebo v inzerci. Zdravím!
doplněno 28.05.14 21:21:Nemáte zač.
Tak leda je poslat kurýrem, ale to se Vám asi nevyplatí. Nebo se podívejte, jestli u Vás nejsou nějaké teraristické burzy, tam prodávají někdy hlodavce všech barev.
aquateraolomouc.cz/... na těchto burzách se prodávají i hlodavci, sice pro hady, ale mohou být i na mazlíka, není v tom rozdíl, mohl by tam být větší výběr, než ve zverimexu. Cesta kurýrem vyjde přes 200 kč.
Koukám, že další termín je v září, ale tedy zrovna na tuhle "akci" jsem nic moc dobrého neslyšela, ale při nejhorším zkusím... Vždycky ale raději kupuji zvířátka od někoho, kdo se jim opravdu věnuje, má k nim vztah a nedělá to jen pro peníze...
Takto jsem si pořizovala madagaskarské švábíky Našla jsem nadšenou chovatelku, která pro ně žije a dýchá, tak to hned je o něčem jiném
A je pravda, že kluci jsou naprosto zdraví a vitální a moc se jim daří
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.