Nejste přihlášen/a.
Zdravím Jelikož mám už těch klíšťat dost, tak mám v plánu zakoupit čičině obojek Foresto. Máte s tím někdo zkušenosti, popř. názory? Letošní sezóna klíšťat je opravdu strašná, zkoušela jsem pipety, obojky, ale nic nefungovalo
A to pes nebo kočka přešli pouze přes trávu
Děkuji za jakýkoliv příspěvek
Asi se zbytečně plaším, ale viděla jsem kočku, která si zasunula přední nožku za obojek až k rameni, takže ji měla nataženou před sebou ve vykloubeném rameni. A nemohla ji vyndat a nemohla se dostat domů. O kočkách zachycených na větvi, na plotě za obojek. Jsem slyšela také. Nemá firma Foresto také pipetky? Měly by být se stejně účinnou látkou. Každá firma vyrábí několik účinných věcí. Spreje, pipetky, obojky.
Foresto je bezpečnostní obojek, jak se kočka náhodou zavěsí na větvi, tak se obojek povolí a kočka bude osvobozená Jinak moje kočka nosí obojek a nikdy si nohu nevykloubila, protože ji za obojek zasunuji 2 prsty, aby to měla tak akorát (ani moc volné a ani, aby ji to nějak dusilo)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.