Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jméno pro fenku

Od: alice306* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

za 1 měsíc pojedeme pro bílé štěňátko labradorského retrievera, konkrétně fenku.

Doma už pomalu vybíráme jméno. Mezi naše nejoblíbenější jsme zařadili: Kim, Amy, Annie, Bela, Sunny, Eliška, Buddy.

Jaké se líbí vám, popřípadě neznáte ještě nějaká, která se vám líbí? Budu vděčná za každý názor.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tercii*
hodnocení

1x

Volila bych taktéž Amy nebo Kim. Tato jména jsou taková nejmilejší :)
Buddy ani Sunny bych úplně nevolila, pro psí slečnu mi přijdou taková moc "unisex" *smich*
Co se týče Belly, na každém rohu je Bellinek hodně :) A Eliška nevím, my měli psa Lucinku a vždy v parku mysleli že rodiče volají na dítě *smich*
Mně se zdá zkrátka nejsympatičtější možná ta Kim :)

betaraybill*
hodnocení

1x

My jsme posledně vybírali jméno pro fenku až když jsme ji měli doma z útulku a přemýšleli jak jí říkat no a zrovna bylo tenkrát hnusně a pořád pršelo no a když jsme ji viděli jak obchází kaluže a když to šlo tak místo po chodníku šla raději po obrubníku tak nás napadlo, že se chová jako Lady no tak jí říkám a píšeme po česku Lejdy.

Co tím chci říct občas není asi špatné vybírat jméno až podle povahy a psa až na místě a ne takhle předem naslepo co se nám líbí

hodnocení

0x
Amy neboli ejmy!

hodnocení

0x

Vyberte to, co je vašemu srdci nejbližší...:) Já bych především přemýšlela nad tím, jak se mi na pejska bude volat... Eliško mi připadá dlouhé... Asi byste na ni volali Eli... Ale Kim a Amy se mi moc líbí... :)

milan23*
hodnocení

0x
Bílá fenka je jasná Molly

evulinka89
hodnocení

0x

Dobrý den,

před rokem a čtvrt jsme řešili obdobnou situaci. Jeli jsme si pro zlatého retrívra, také světlého a psa. Původně se jmenoval Jack, ale až jsme ho měli doma, tak jasně vyhrál Dasty. Nějak nám to jméno k němu pasovalo :).
Jinak jména pro slečnu by se mi z Vašich vybraných nejvíce líbila:

Annie

Bela (i když to mi přijde možné "tvrdé", ale věřím, že by jste ji často říkali Belinko :), což tvrdě nezní vůbec),

Eli (Eliška)

A také je hezké Molly, jak bylo výše v příspěvku. Určitě je dobré vybírat znělá jména, ideálně dvojslabičná, na ty pejsci dobře reagují.
Přeji hezký večer a těšte se na princeznu :).

alice306*
hodnocení

Děkuji vám za všechmy názory. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]