Nejste přihlášen/a.
Hezký den, mám fenu a hára a máme sní jít ven na procházku na hory... Na horách bude fena NO, kterou zná a vychází s ní. Ptám se bude sní vycházet i když hára? nebo muže být ovčanda nějak agresivn nebo tak. předem díky za odpoved
pokud se znají a vycházejí spolu, tak by nemusel být problém. Nešlo by je vzít nejdřív na procházku v místě bydliště? Abyste to pak nemuseli řešit na horách.
Znají se, obě jsou dobře ovladatelné a socializované s ostatními psy nemají problém. K sobě si zezačátku moc nevěřili, spíše moje fena si chtěla hrát a ovčandě bylo přes 7 let. Jo jo, ted před 14 dny jsme byli venku yvcházeli v pohodě a hráli si nevrčeli nic... Jenom jestli dkyž hárá tak jestli něco se nezmění u těch psů povaha a tak
Dobrý den, chcete tedy řící že mám mít 3 týdny! mít zavřeného psa v bytě? Když pes přiběhne k hárající feně, tak se nespáří hned.. jenom je to komplikované to obstarat. Máme malého psa a po zkušenosti jsem zjistil, že to tak psy necítí... u malého plemene. No inu procházku máme za sebou byla na celý den... zmokli jsem a to docela dost bafan i já.. vyšli jsem si s ovčandou na místo kde máme vyzkoušené, že turisty chodí se psy na vodítku (je to hodně hlídané myslivci). Naštěstí jsme žádného pesana nepotkali. Ovšem děkuji všem za vaše typy a rady
Vychovaný pes nemá problém existovat s hárající fenkou v okolí. Samozřejmě musí být hlídáni pokud jsou déle spolu, ale pes by měl být schopen normálně fungovat, pokud se s háravkou potká nebo pokud narazí na její stopu. To se mají hárající fenky zavírat někam do sklepa aby měli psi klid? Vždyť i na cvičáku společně cvičí psi i hárající feny, alespoň teda vím o pár cvičácích, kde to tak je.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.