Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fena hará a procházka?

Od: anges* odpovědí: 12 změna:

Hezký den, mám fenu a hára a máme sní jít ven na procházku na hory... Na horách bude fena NO, kterou zná a vychází s ní. Ptám se bude sní vycházet i když hára? nebo muže být ovčanda nějak agresivn nebo tak. předem díky za odpoved :)

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

borax*
hodnocení

0x

Nemyslím, že to bude problém. Ale pokud to nezkusíte nebudete vědět:) Ale nebála bych se toho.

hodnocení

0x

Fena s fenou navíc když se znají vyjdou v pohodě ale pozor na nějakého samca ať tu neřešíme problém jak nedávno :-D

poradte.cz/...

xixi*
hodnocení

0x

pokud se znají a vycházejí spolu, tak by nemusel být problém. Nešlo by je vzít nejdřív na procházku v místě bydliště? Abyste to pak nemuseli řešit na horách.

anges*
hodnocení

Znají se, obě jsou dobře ovladatelné a socializované s ostatními psy nemají problém. K sobě si zezačátku moc nevěřili, spíše moje fena si chtěla hrát a ovčandě bylo přes 7 let. Jo jo, ted před 14 dny jsme byli venku yvcházeli v pohodě a hráli si nevrčeli nic... :) Jenom jestli dkyž hárá tak jestli něco se nezmění u těch psů povaha a tak :)

xixi*

Chtělo by to právě vzít je spolu ven teď když jedna hárá. Ale pokud vycházeli předtím, tak si myslím, že budou i teď.

astik
hodnocení

0x

Já měla dvě fenky, když háraly, žádný problém, ani mezi sebou, ani venku s cizíma fenkama. ;)

virus*
hodnocení

0x

Na horách žádný problém,jen pozor na bernardýny a z nich nejvíc bacha na Bohouše.*hi*

anges*
hodnocení

jak dlouho feny hárají 3 neděle to bývá většinou ne? Neboli jak dlouho t psi cití? naše hárá už

12 dní

fenky hárají asi 3 neděle, psi to cítí a reagují 4 týdny určitě...

gerdas
hodnocení

0x
ja myslim,ze by problem mohl nastat z obou stran. A moc dekuju za vsechny majitele psu,kteri se vydaji na podobnou prochazku,ze ji budou mit zkazenou! Nejde si to odpustit ty tri tydny? Nebo aspon chodit na mene frekventovana mista? Pro Vas je to omezovani tak na tri tydny,ale nasim klukum ty holky kazi skoro cely rok.
anges*
hodnocení

Dobrý den, chcete tedy řící že mám mít 3 týdny! mít zavřeného psa v bytě? Když pes přiběhne k hárající feně, tak se nespáří hned.. jenom je to komplikované to obstarat. Máme malého psa a po zkušenosti jsem zjistil, že to tak psy necítí... u malého plemene. No inu procházku máme za sebou byla na celý den... zmokli jsem a to docela dost bafan i já.. vyšli jsem si s ovčandou na místo kde máme vyzkoušené, že turisty chodí se psy na vodítku (je to hodně hlídané myslivci). Naštěstí jsme žádného pesana nepotkali. Ovšem děkuji všem za vaše typy a rady :)

xixi*

Vychovaný pes nemá problém existovat s hárající fenkou v okolí. Samozřejmě musí být hlídáni pokud jsou déle spolu, ale pes by měl být schopen normálně fungovat, pokud se s háravkou potká nebo pokud narazí na její stopu. To se mají hárající fenky zavírat někam do sklepa aby měli psi klid? Vždyť i na cvičáku společně cvičí psi i hárající feny, alespoň teda vím o pár cvičácích, kde to tak je.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]