Nejste přihlášen/a.
Mám yorka - 2kg a je občas marodná. Letos je neskutečně klíšťat a proto protřebuji pro ní nějakou aplikaci, která ji nebude příliš zatěžovat. Veterinář mi poradil ADVANTIX. Chci se zeptat, zda máte s touto značkou - ti co mají yorky, či jiné prcky - zkušenosti. Aby jí to nějak neublížilo. Nejraději bych nedala nic, ale ráda chodí ven - louky, lesy..., žádné 5-ti min.venčení se nekoná. Děkuji
Určitě je dobrý, zkuste ho a uvidíte. Co jsem slyšel, tak jsou oblasti kde některé příravky neúčinkují (u nás třeba frontline, jako by pes nic neměl). Ale ublížit by neměl, alergické reakce jsou málo časté. Nezapomeňte včas aplikovat další dávku.
Astiku, já si myslím, že je pes jako pes. Když je maličký nebo obr. Rozdíl je jen v množství. Děláváme to tak, že se dohodneme dvě majitelky a pipetku rozdělíme na dva pejsky. Ušetříme a máme pocit, že jsme to s množstvím nepřehnaly. Jeden rok jsem nikoho nesehnala, tak jsem zbytek v pipetce zalepila a schovala v ledničce. Nevylila jsem ji celou najednou.
Pipetku mám připravenou, dám ji až by byly blechy. Klíšťata stíhám uhlídat a vytáhat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.