Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ke dvoum andulkám-samičkám pořídit třetí?

Od: sismisi* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den. Prosím o radu. Před dvěma lety jsem si pořídila andulku-samečka. Po roce jsem zjistila, že je to samička a ještě straka :). Loni v létě jsme pořídili zaručeně mládě samečka. No jsou to nakonec holky dvě. Už jsou spolu 9 měsíců. Malá starší pořád honí. Starší už je klidná. Ale jedna bez druhé ani ránu.

Teď psala kamarádka, že babička chce dát pryč andulku. Jsou jí dva roky je ochočená-hodná-opět samička. Je to dobrý nápad se jí ujmout a přidat jí do klece k těm dvoum? Děkuji za Vaše rady a postřehy.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já si myslím, že budete mít problém, protože jsou takhle už dlouho zvyklé. Možná, že by stálo za to, vyzkoušet je dát dohromady. A buď ano nebo ne. Uvidíte. :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]