Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za rasu?

Od: meloun odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

Chtěla jsem se zeptat co je to za rasu? jedna paní ji našla u kontejneru takže její původ a rasu nevíme..někdo nám říká že je to vlčák...další že je to labrador...další že je to voříšek... nemůžeme si dovolit mít velkého psa..máme 5měsíčního chlapečka a byt s maličkou zahrádkou...

Děkuji za všechny opdovědi...

Co je to za rasu?
Co je to za rasu? #2

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nejpravděpodobněji to bude Vesta (vesnické tajemství-voříšek) a spíše měnšího vzrůstu .Alespon mi přijde že na štěně vlčáka či labradora mi přijde moc malé,teda vzhledem k současnému vzhledu na foto,ale počkejte a za čas uvidíte!

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, myslím, že na přesnější určení je brzo. Zbarvení má jako vlčák (německý ovčák), ale jejich štěňata jsou chlupatější. Uvidíte, jestli jeho srst začne muhutnět. Ale, jestli nejste na pejska připraveni, tak mu raději zajistěte nový domov jinde. Zdravím!

doplněno 17.05.14 13:24:

oprava - srst začne mohutnět.

jakoola*
hodnocení

1x

je to moc hezky vybarvené štěňátko čistokrevného voříška :) podle pacek , krku a šíře hlavy a mých zkušeností to nebude velký pes .

bohemica*
hodnocení

1x

Labrador to není ani malým podílem. Bude to nějaký kříženeček, který by měl dorůst tak menšího středního vzrůstu. Má moc hezký chytrý pohled, líbí se mi... Zkuste se o něj postarat, nebude to žádný velký pes. A jste hodní, že jste se ho ujali, nechápu jak může někdo odložit takového bezbranného drobka ke kontejneru :(

micinka123*
hodnocení

1x

Trochu mi připomíná pinče nebo Krysaříka. ;)

borax*
hodnocení

1x

Je to krásný voříšek, ovčák ani labís to na 100 % není. Podle tlapek nebude veliký.

mon*
hodnocení

0x

Docela mi připomíná Jack russella s jezevčíkem, možná i vlčák tam někde bude.. Ale myslím, že bude tak max. středního vzrůstu.. Ale kdoví.

astik
hodnocení

0x

Veterinář určitě řekne víc, ale podle mého to bude menšího vzrůstu - max. do velikosti pudla. Je moc krásný *slunce* zbarvení má jako NO, ale ten to rozhodně není, ani labrador, je to miš-maš, ale to spíš ukáže čas. Předem si to rozhodně pořádně promyslete, není to kus nábytku. Je to starost na cca 15let! KAŽDODENNÍ! Chodí zde spousta maminek s miminkem i s pejskem. Známá si dokonce pořídila z útulku ještě jednoho pejska, aby ten druhý měl kamaráda a k tomu má mimčo - cca 1/2 roční. Držím palce, aby jste se pro něj rozhodli a dělal vám jen a jen radost. ;) Což pejsci (i jiná zvířátka) umí velmi dobře. *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]