Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám takřka víc jak půl roční fenečku JRT. Měla nedávno první hárání. Mám strach jestli náhodou není březí, má nafouklé břicho, zvětčené cecíky, je neklidná, agresivní, někdy mazlivá, z pochvy jí teče bílý výtok, jakoby sliz. Máme ještě 1 JRT-pes, který se asi o její březost postaral. Může jít i o falešnou březost? Zítra jdeme k veterinářovi.
,,no to jsem zvědava,,půroční fena a rodit! Oni ti lumpíci si vždy najdou chvilku nepozurnosti,,,
Nebyli, ale ona je pro něho moc malinká, ale je taky možnost, že to může být faleška. Doufám v to.
"ona je pro něho moc malinká" - to je bohužel pouze lidský dojem/omyl. Měli jste jí dát hárací kalhotky a hlídat. Stejně jako může 11 letá dívka, která měla první menses, otěhotnět, tak může zabřeznout fenka po prvním hárání. A divila byste se, z jakého spojení dvou velikostně zcela odlišných psů vzejdou štěňata.
Zítra budete chytřejší. Také předpokládám, že to falešná březost není, potom bych se poradila a domluvila s odborníky.
Panebože, pardon, ale myslíte vy vůbec? Když necháte psa a fenu o samotě, tak si myslíte, že jí pes nenakryje? Chudák fenka, kolik jí přesně je 6 měsíců nebo 7 měsíců? Kdy přesně hárala? Před týdnem, před měsícem? Kdy? Ihned na veterinu a pokud je to ještě možné, tak nechte kastrovat, jinak vám bude fenka rodit pořád s vaším přístupem.. achjo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.