Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co v ní vidíte?

Od: katherina* odpovědí: 4 změna:

Co vidíte za plemena v mojí fence?Je jí cca 6 let (když jsem si jí před pšti lety brala z útulku tak my řekli že jí je asi 1 rok).V kohoutku měří 42 cm a váží 13 kg.Přezkočí přez 130 cm.Je strašně inteligentní,učenlivá,chytrá až tzv.vychcaná.Rychle chápe co se po ní chce.Je hrozně uštěkaná.Ostatní psy snáší naprosto dobře (mám doma fenku novofundlandského psa).Hrabe díry a chytá myši,krtky,čmeláky,vosy atd...Moc ráda a rychle se učí novým kouskům a povelům.Ráda chodí na procházky a je neuvěřitelně trpělivá.Občas pase slepice a králíky.

Co v ní vidíte?
Co v ní vidíte? #2
Co v ní vidíte? #3

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

3x

Zdravím, já tam vidím jezevčíka a hovawarta:)

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, podle Vašeho popisu (a snad i obrázku) v ní bude kus jezevčíka - ten je nesmírně inteligentní, vyčůraný a má i lovecké pudy (to hrabání nor). Měl jsem hodně podobného pejska.

Také kříženec jezevčíka a choval se obdobně - jenom to hrabání jsem mu zatrhl. Jo, pejsek je to hezký. Zdravím!

jakoola*
hodnocení

0x

Hezká holka . Každopádně jezevčík a možná gordonsetr ( volný odhad)

mon*
hodnocení

0x

Jezevčík, borderka, německý ovčák.. Jen hádám, jak jste psala, že pase zvířata, tak v ní ta bordera bude. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]