Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vydrží neonky 2,3 mg/l NO2

Od: pantau001 odpovědí: 1 změna:
Ahoj, pred 2 týdny mi začalo téct akvarko 54l, tak jsem rychle prelovil 25 neonek do koule, kde jsem měl hnee kytky, koupil nové akva a založil od znovu, starý filtr jsem vymachal v nove zalozenem akva, a nechal to tak týden byt jen se snekama. Pak jsem tam prelovil neonky, jelikož začali bláznit z te koule, leji každý den Nitrivec. Dnes jsem si ze zvědavosti koupil NO2 test a hodnitq je někde mezi 0.2 - 0.25 mg/l.Ryby nehynou, jsou čile, nelapaji po dechu. Mám se obávat?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ria*
hodnocení

0x

Dobrý den, raději denně měntě vodu a vzduchujte, nejhorší bývá 7.-14. den od založení.

Když jsem přendavala ryby ze 100l do 300l, i přes to, že jsem měla 2 zaběhlé filtry, stejné dno, stejnou vodu, hafo rostlin, prudkému nárustu NO2 jsem se nevyhla, neonky a tetry to odnesly jako jediné, všechny uhynuly naráz, ostatní ryby jako by se nic nedělo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]