Nejste přihlášen/a.
To je pravda,kocour už by chtěl kočku.Náš kocour když mu bylo 9 měsíců,tak se stále snažil znásilnit naší vykastrovanou kočku,až jsem jí musela chránit.Náš veterinář měl týden dovolené a kocour mi začal značkovat a to je síla.Z bytu jsem to dostala asi až za půl roku.Jděte s ním na kastraci a uvidíte jaký z něj bude beránek
Dobrý den,
řekla bych, že kocourek opravdu pohlavně dospívá - každá kočička to má jinak, takže i v devíti měsících na kastraci určitě brzy není. Je jen otázka času, kdy Vám doma něco prvně označkuje..
doplněno 02.06.14 10:24:Jen se nedivte, kdyby ta kastrace nezabrala ze dne na den - chvíli trvá, než se srovná hladina hormonů v těle... I toto má každá kočka jinak
Jak už tu bylo zmíněno...kastrace je určitě dobrý pokus. Nás briťák taky začal cca po 6, 7 měsícíh řvát, samozřejmě v noc ia v koupelně, kde je nejlepší akustika... A jelikož jsme nechtěli, aby šel na kastraci tak brzy, protože pak se mu nerozvinou tolik sekundární pohlavní znaky, tak dostával kočičí antkoncepci ze Švýcarska dovezenou a opravdu to fungovalo, ale přesvědčit ho, aby tu pilulku jednou týdně pozřel, to byl vždy boj
.
Ale abych se vrátil k tématu řvaní. Pokud to bude stejný případ jako u nás, tak řvát nikdy nepřestane a to jen kvůli tomu, že rychle zjisitil, že to řvaní oprvdu vzbuzuje pozornost a pokud on se rozhodne, že prostě v noci nebude spát, tak nebudeme spát ani my. A tak to trvá dny, týdny, měsíce a vlastně už i roky, protože dnes mu jsou právě tři
Teď jsem se s chutí zasmála, "když nebudu spát já,nebudete spát ani vy"-tohle znám od svého kocoura ale já mám napůl siamáka(sejšelský) a ti to mají v krvi.On už od malička mňoukal a mňoukal,všechno komentuje,on mňouká i při zíváníAle když ho to někdy v noci chytne,tak si začne povídat,to bych ho zabila,ale vezmu špunty,ono ho to do hodiny přejde a spinká u mě jako miminko
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.