Nejste přihlášen/a.
Zdravím, a snad mi trochu pomůžete co se to děje s mým pejskem. Je to 9,5 týdenní Labrador. Je naprosto zdravý, má (až moc) velký apetit k jídlu, hraje si s námi a nevykazuje žádné známky nemoci. Bohužel mám problém s tím, že dneska snědl kočičí zvratky (máme zdravé kočky, zvracejí pouze chlupy, trávu, kterou sežerou) a on to po nich prostě snědl. Za pár minut ty kočičí zvratky vyzvracel a potom je zase snědl. Co to prosím dělá? Ještě nikdy jsem neviděla psa požírat zvratky 2 krát za sebou a to ještě cizí. Omluvám se za trochu nechutné téma, ale ráda bych věděla, jestli mu náhodou něco nechybí... Zhruba před týdnem pořád požíral trávu, ale teď to už ani moc nedělá. Vím, že je to Labrador, který žere hodně, ale požíraní zvratek? Děkuji.
Všechna mláďata, včetně těch lidských, jsou takováhle. Vzpomínám si, jak brácha baštil slepičince a štěňata se mohla utlouct po zaječích a ovčích bobkách. To ani nemluvím o lidském hovinu ve vousech Dorky. Několik vteřin ji nenávidím. Jsou to čuňata vepřoví! Je potřeba hlídat. U žrádla se někdy stane, že pes sežranou potravu zvrátí a zase ji sežere. Lépe si ji do žaludku poskládá. To je normální. Mají to tak.
U zvířat to není ojedinělý jev, nemusíte z toho dělat větší problém. U dospělých pejsků bývá pravidelné vyhledávání podobné "stravy" opravdu způsobeno nedostatkem nějaké složky ve své potravě, ale u toho Vašeho štěndy je to zatím jen "ochutnávání" neznámého.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.