Nejste přihlášen/a.
Zdravím, dnes u Labe jsem narazil na sloupu na tuto jakousi "kuklu", která měla asi 10-15 cm. Nikde jsem nevygoogloval o co se jedná. Bude někdo vědět?
Díky za reakci, hledal jsem tak i tak. Nevyznám se v motýlech a ani ve hmyzu obecně a nepoznal jsem tedy podle obrázků zda se jedná o tohoto motýla, jelikož v zakukleném stavu vypadá podstatně jinak než tak, jak jste mi ho poslal.
Ještě jednou díky
@ukulele Podíval jste se na kuklu martináče, než jste radil? A prohlédl si nejprve pořádně fotku? Vždyť je na první pohled jasné, že jsou to dva tvorové
neprohlédnul, jen zběžně ( není to moc ostré a detailní ) a vycházel jsem z toho, že člověk co se na to ptal to viděl z blízka a ptal se na kuklu, já jsem teda dva tvory nepoznal ...
Zdravím. Nejedná se o žádnou kuklu, ale o kopulující pár hranostajníků vrbových Cerura vinula (Linnaeus, 1758). Maskují se ale hezky a kdyby si vybrali jiný kmen, vůbec si jich nevšimnete, co říkáte?
Ja si rikam ze 15cm kukla je asi hloupost, a jestli tohle je kopulujici par...pak klobouk dolu za jejich "spojeni"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.