Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím namazat otok kocourovi

Od: karkul odpovědí: 6 změna:

Zdravím, potřebuji poradit, kocour si rozškrábal za uchem kůži.A zjistila jsem že mu to oteklo, a tak co by bylo vhodné k namazání otoku. Ibalgin krém to asi nevím, jestli by to bylo vhodné. A jestli to zvířata mohou. Nebo se mám obrátit na veterináře? Poradí mi někdo jak ten otok snížit?

Děkuji karkula

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

poseidon*
hodnocení

1x

Raději bych se obrátil na toho veterináře, může tam být ložisko hnisu. Experimentování s mastičkemi nedoporučuju, kočky si všechno olížou.

karkul
hodnocení

Poseidone- tak jsem raději navštívila veterináře, a to jsem udělala dobře. Měl tam hnis tak mu to musel vytáhnout. A ještě budou 2 návštěvy kde mu to bude opět tahat ven.Byla by ho škoda je jako pes všude chodí semnou, a vyčítala bych si že jsem tam nešla kdyby se mu to zhoršilo.

hoummy*
hodnocení

0x

Ibalgin ne, zkusil bych to natírat třeba heřmánkem, měsíček.

Tady je rozcestník, najdeš tu více rostlin:

hobby.idnes.cz/...

kejki
hodnocení

0x

Jen otok? Nemá tam ložisko hnisu? Je to typické místo, kde se poraní při rvačce.

karkul
hodnocení

kejki- hnis tam nemá, jen takové odřené až krvavé, je možné že se porval s cizím kocourem. Ale jak ten otok zmírnit?

tarantel*
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud se kocourek porval, může být otok způsoben infekcí. Namazala bych to betadinou a kdyby to nepomohlo, vyhledala bych veterináře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]