Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Moje kočička je nejspíš nemocná

Od: matess102 odpovědí: 7 změna:

Ahoj, máme doma kočku před týdnem byla uplně v pohodě běhala,hrála si,mazlila se,jedla a pila jako normální zdravá kočka.Po týdnu jsem si kočičku hladil a (hodně) mi zhubla nechce jíst a pít už moc taky ne jedno oko má zalepené ospalky.Když jde jde jako kdyby měla každou chvilku spadnout.Nevím jestli už jí čeká smrt nebo jen to u koček nějaké období.

Díky za odpověď :

matess102

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jmhad*
hodnocení

2x

Já jsem vždy zastával názor,že kočička i pejsek,pokud mohou běhat venku, poradí si sami.Pokud jsou ale převážně doma,chce to odborníka.Mám kočičku invalidu,přišla o přední nožičku,kterou hlídám a pozoruji.Měla taková období,kdy byla nachlazena,těžce dýchala,ale vždycky venku snědla nějakou kytku nebo brouka,myšku nechytne a ze všeho se dostala. Pochopitelně,když by to bylo závažné,k doktoru bych jel.Ale opravdu záleží na tom,jak se projevuje,zda nemá horký čumáček,jestli si dá trochu oblíbeného pamlsku a pod. Ale znovu říkám - pokud nechodí ven,chce to doktora. Jinak příroda je mocná. To vidím u pejska - klasický kříženec,13 let. Nemoci,zranění,pokousání,zánět - ale doktora neviděl. Když jeho předci žili ve smečce,také si museli poradit sami.

wanesa*

Ale tohle už je hodně závažné!Pokud kočička hubne,je jasné,že je nemocná.Může mít něco s ledvinama atd.Dneska se dá mnoho věcí léčit ,jen jet k veterináři včas a nenechat kočičku trápit!

lenka125*
Souhlasím rozhodně k veterináři.Čím dýl to budeš odkládat tím to může být horší. Tím že budeš trávit čas tady a budeš doufat že ti někdo napíše bla bla bla mi přece nejsme veterináři.Kočičce nepomůžeš.Každý ti napíše ať deš na veterinu
Držím ti palce ať to dobře dopadne!:)
tarantel*

Mohu se zeptat, Vy když budete vážně nemocný, také nepůjdete k lékaři? Sezobnete venku broučka nebo bylinku? Ono totiž v pravěku lidé taky neměli medicínu...

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Chtělo by to co nejdříve navštívit veterináře - pravděpodobně se jedná o nějakou nemoc.

Vy taky jeden týden jste v pohodě a druhý můžete být nemocný.

tarantel*
hodnocení

0x

A o veterináři už jste slyšel?

micinka123*
hodnocení

0x

A co s kočkou zajít k veterináři? Je určitě těžce nemocná. Zajděte k veterináři co nejdříve. Kočka to nemusí přežít. :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]