Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký druh

Od: radekn® odpovědí: 9 změna:

Jaký druh kočky je v reklamě na kočičí žrádlo Sheba?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Úplně přesně nevím, ale dám vám úžasný odkaz, kdy u každé rasy je nekonečné množství fotografií s barevnými variacemi. Když zavřu jedno oko, mohla by to být bombajská? Udělejte si čas a kafe a přeji hezkou zábavu. doko.webnode.cz/... ;) :-D

doplněno 01.05.14 07:40:

google.cz/... Havanská hnědá?

lenka125*
Ta kočka je opravdu hezounká

knifethrower*
hodnocení

0x

Kočky jsou tam dvě: Eva Longoria a ruská modrá. Tedy, pokud hovoříme o stejné reklamě...

doplněno 01.05.14 13:18:

Když se tazatel neobtěžuje uvést link na dotyčnou reklamu, pak je každá rada marná...

pb®
Není to ruská modrá ale korat, u nás se nechová a i ve světě je to málopočetné plemeno.
doplněno 01.05.14 11:54: Ale pokud by chtěl někdo tohle plemeno vidět, pak v říjnu se bude po 14ti letech konat v ČR v Praze zase světová výstava koček, kde lze vidět většinu uznaných plemen i ta méně chovaná, která jinak nemáte šanci na vlastní oči vidět.

google.cz/... To je dost dobře možné a nejspíš pravděpodobné.

micinka123*
hodnocení

0x

Je to stoprocentně Ruská modrá kočka... Moc pěkná rasa :)

pb®
Jo, píšou to na netu, ovšem takhle moc nepovedenou rusku jsem ještě neviděla.

wanesa*
hodnocení

0x

No vidíte a já myslela,že je to kočka kartouzská:)

pb®
Ta má oranžové oči ne zelené. Já jsem zas byla přesvědčena o tom koratovy, protože rusky, co vídám na výstavách, jsou diametrálně odlišné od té v reklamě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]