Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
právě jsem na zahradě "potkala" hada.
Zmije by měla mít klikatou čáru, užovka prý zas nemá trojúhelníkovou hlavu.
Je dlouhý a dost tlustý.
Co je to?
Díky za radu.
Ráda bych si šla hrát na zahradu s dcerou, teď se bojím...
Nebo mi poradíte nějakou "hadí" poradnu?
Děkuji.
Nedokáži přesně vyjádřit své pocity, ale snad Vám i závidím, že u Vás žije na zahradě takovýto tvor. Ať uvidím u mne doma nějakou žabku, slepýše, ještěrku, motýla, můru, ježky, velké koníky atd. vždy mám velkou radost, že to s naší přírodou není ještě tak zlé. A děkuji paní přírodě, že mi ta divoká zvířátka ukázala u mě doma na zahradě. Také proto nesekám celou zahradu stoprocentně, ale nechávám kus přirozeně vykvést, nechávám tam kameny a dřevo. Je mě hrozně, když potom čtu články, že někdo uviděl neznámé zvíře a dobil ho a pak se s tím vyfotografoval. Myslím, že příroda a divoká zvířata tady byla dřív než my, lidé, a mají větší právo žít na svém území.
doplněno 23.04.14 16:30:Není to odpověď, proto prosím o přesun asi do volné diskuze.
doplněno 23.04.14 16:33:Ať to nedopadne jako s tou tvrdou krkovičkou a ohodnocenou gratulací. Aby se někomu zase neudělalo zle.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.