Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Psí wc před naším domem

Od: luban* odpovědí: 4 změna:

Ohledně psů se tu už řešilo mnohé. Chtěl jsem se zeptat, když máme před domem trávník ( o který se celoročně starám, takže do něj dávám písek, hnojivo, pravidelně seču, atd.) a právě možná ten písek dělá svoje. Chodí mi tam pravidelně pes, spíš psi. Seču dvakrát, někdy i třikrát týdně a pravidelně tam najdu tři až pět kusů víte čeho :)

S majiteli jsem nepochodil, že to není od nich, na obecním úřadě taky ne, že at někoho vyfotím atd. asi mám tak čas čekat za oknem až tam někdo zrovna půjde.

Napadla mě tedy věc. Trávník není oplocen, ale je to můj pozemek. Napíšu upozornovací ceduli, jelikož teče vedle domu potok, že se tam přemnožili potkani, lozí mi kolem domu, tudíž je na pozemku jed, kterým potkany trávím. Poruším tím tedy něco, když je upozorním na hrozící nebezpečí, že by ti psi mohli sežrat ten jed?

díky za odpovědi a takový ty typu, že takhle ne, tak já vím, řeknu kde bydlím a můžete mi chodit uklízet před dům :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

2x

Sečete trávník 3x týdně? To vypadá jako mánie, nic ve zlém. A zkoušel jste i jiné řešení, např pozemek oplotit živým plotem atd.? Pokud tam chodí potulující se psi, tak je nějaká cedule neodradí.

knifethrower*
hodnocení

0x

Řekl bych, že porušíte. Nakládání s jedy je z hlediska zákona nesmírně ošemetná věc. I když by v tomto případě z vaší strany šlo jen o planých poplach, raději zvolte něco jiného.

ukulele*
hodnocení

0x

Nevěřím, že někdo seče trávník třikrát týdně, doporučuji koupit fotopast, je to kamera s čidlem pohybu, jo pejskaři jsou nezmaři a jak říká jeden můj známej : Psi všech ostatních se.ou, ale můj sází fialky. Kamarád je takový dětina...

myse*
hodnocení

0x

já vás chápu...máme to samý...

navíc jeden pes chodí sr.t přímo do poléhavé tůjky - má to jako záchod... Cedule nepomůže, lidi to řešit nebudou.

fotopast taky ne, stát tam nemůžete...

můžete zkusit nasypat pepř - to se psům nelíbí, když tam čmuchají...

můžete nainstalovat (my to měli ale proti vlastnímu psu v záhonku) fotobuňku, která při pohybu spustí postřikovač z hadice... (šikovně to narafičit za plot)... to funguje spolehlivě a nikomu neublíží...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]