Nejste přihlášen/a.
Zdravím... mám doma 2 měsíční štěně Labíka a moje sestra koupila ve zverimexu psí maso... Prý to prodavačka hodně doporučovala, a že je to i pro štěňata. Vypadá to takové namleté a přímo zpracované pro psa. Chtěla jsem ze zeptat jaký je mezi tím rozdíl? Jako mezi tím psím masem a lidským? Kupujete to někdo? A jak to psům chutná? Děkuji, ono me to dost zajímá Přeji příjemné velikonoční pondělí.
Veselé velikonoce. Povídá se, že lidské maso je sladší. Psům ale nedoporučuji ani maso psí, vůbec lidské.
stir - Můžete mi říct proč je pro psy maso nevhodné? :D Já krmím syrovým masem svý štěně. Jinak maso pro psy je v obdobné kvalitě jako to lidské akorát je levnější. Na internetu je hodně výrobců co prodává maso pro psy. Micinka123- Doporučím tuto stránku: www.manwe.eu
Pardon ted jsem pochopila, že máte na mysli, že je nevhodné maso z člověka a psa.
v obdobné kvalitě jako to maso pro lidi
Paní prodavačka nejspíše krmí BARFem, zkuste se jí příště zeptat.
Dobrý den, opravdu jste si jistá, že je to vyrobeno z pejsků? Není to myšleno jako mleté (např. drůbeží) maso určené pro krmení pejsků? Co je uvedeno na obalu? A země původu (pokud je to z Asie, tak by to mohlo být i z pejska). Zdravím!
doplněno 21.04.14 13:04:micinka123 - cítíte rozdíl mezi formulací "psí maso nebo lidské maso" a formulací "maso pro psy a maso pro lidi"? Já tedy ano. Jinak, jsou to rozemleté zbytky a odpad z drůbeže (i peří tam najdete). Ale, pejskům to nevadí. Jenom se to špatně porcuje, když je to zamražené.
doplněno 21.04.14 13:53:micinka123 - já jsem se divil, že by se u nás prodávalo psí maso. Teď už je to jasné.
Ne, tomu masu pro psy nic není a můj pejsek ho také dostával. Přidával jsem k tomu ovesné vločky nebo vařenou rýži - a baštil to s velkou chutí (ale, vařené).
Rozdil v mase ve zverimexu a v tom, co koupite v obchode pro lidi je hlavne ten, ze prodavacka chtela prodat. JInak je to obecne maso nizsi kvality. Nikdo tam nebude davat kureci prsicka. Je to maso, ve kterem jsou chrupavky a jine veci, ktere by clovek vyhodil. Pomer tuku/masa je tam dejme tomu zachovan, cili o neni jenom tucny orez. U maleho psa to neni tak podstatne, ale kdyz bude velky a bude mit denne sezrat kilo masa, tak je lepsi si to chystat pro nej doma a zamrazit/zavarit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.