Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Maso pro psy

Od: micinka123* odpovědí: 9 změna:

Zdravím... mám doma 2 měsíční štěně Labíka a moje sestra koupila ve zverimexu psí maso... Prý to prodavačka hodně doporučovala, a že je to i pro štěňata. Vypadá to takové namleté a přímo zpracované pro psa. Chtěla jsem ze zeptat jaký je mezi tím rozdíl? Jako mezi tím psím masem a lidským? Kupujete to někdo? A jak to psům chutná? Děkuji, ono me to dost zajímá ;) Přeji příjemné velikonoční pondělí. :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

1x

Určitě nekmit psa konzervami určenými pro lidi, rozdíl je tam takový, že ty konzervy pro lidi mají různá koření, dochucovadla a psovi by to nemuselo dělat dobře. To je podle mě zásadní rozdíl.

stir*
hodnocení

0x

Veselé velikonoce. Povídá se, že lidské maso je sladší. Psům ale nedoporučuji ani maso psí, vůbec lidské.

susenka*

stir - Můžete mi říct proč je pro psy maso nevhodné? :D Já krmím syrovým masem svý štěně. Jinak maso pro psy je v obdobné kvalitě jako to lidské akorát je levnější. Na internetu je hodně výrobců co prodává maso pro psy. Micinka123- Doporučím tuto stránku: www.manwe.eu

doplněno 21.04.14 13:11:

Pardon ted jsem pochopila, že máte na mysli, že je nevhodné maso z člověka a psa.

doplněno 21.04.14 13:12:

v obdobné kvalitě jako to maso pro lidi

doplněno 21.04.14 13:13:

Paní prodavačka nejspíše krmí BARFem, zkuste se jí příště zeptat.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, opravdu jste si jistá, že je to vyrobeno z pejsků? Není to myšleno jako mleté (např. drůbeží) maso určené pro krmení pejsků? Co je uvedeno na obalu? A země původu (pokud je to z Asie, tak by to mohlo být i z pejska). Zdravím!

doplněno 21.04.14 13:04:

micinka123 - cítíte rozdíl mezi formulací "psí maso nebo lidské maso" a formulací "maso pro psy a maso pro lidi"? Já tedy ano. Jinak, jsou to rozemleté zbytky a odpad z drůbeže (i peří tam najdete). Ale, pejskům to nevadí. Jenom se to špatně porcuje, když je to zamražené.

doplněno 21.04.14 13:53:

micinka123 - já jsem se divil, že by se u nás prodávalo psí maso. Teď už je to jasné.

Ne, tomu masu pro psy nic není a můj pejsek ho také dostával. Přidával jsem k tomu ovesné vločky nebo vařenou rýži - a baštil to s velkou chutí (ale, vařené).

micinka123*
hodnocení

Ne maso z pejsků :) Maso pro psy... :) Omlouvám se. ;) Takže to psí maso je špatné? :( Našemu prďolovi to hodně šmakuje, teda on je popelnice, takže zbaští všecko :)

doplněno 21.04.14 13:49:

Vysvětlivka: psí maso - maso pro psy... ono se to "psí maso" píše lépe, takže proto ;)

paw*
hodnocení

0x

Rozdil v mase ve zverimexu a v tom, co koupite v obchode pro lidi je hlavne ten, ze prodavacka chtela prodat. JInak je to obecne maso nizsi kvality. Nikdo tam nebude davat kureci prsicka. Je to maso, ve kterem jsou chrupavky a jine veci, ktere by clovek vyhodil. Pomer tuku/masa je tam dejme tomu zachovan, cili o neni jenom tucny orez. U maleho psa to neni tak podstatne, ale kdyz bude velky a bude mit denne sezrat kilo masa, tak je lepsi si to chystat pro nej doma a zamrazit/zavarit.

bohemica*
hodnocení

0x

Nechcete se ještě jednou zamyslet nad textem svojí otázky?

micinka123*
hodnocení

Jak jako zamyslet? :(

martinaa*

Popravdě, většina lidí to pochopí, ale pořád bude část těch, kteří lidské a psí maso pochopí doslovně.;). Zní to fakt blbě, příště líp formuluj;).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]