Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to je za hmyz? Komar?

Od: petrpan* odpovědí: 6 změna:

Muze mi nekdo poradit, co je to za hmyz? Obcas mi letaji v byte, v poslednich dnech je jich hodne kolem oken, i kdyz nesvitim. Bzuci to jako komar a podle fotky vypada trochu jako komar obtizny, ale je dost velky (zhruba 1-1,5 cm), tak nevim. Poradite?

Co to je za hmyz? Komar?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já se s dovolení přidám s další havětí. Co by mohlo být tohle?

Nebzučí to,je to černé,chvílemi to jakoby stojí ve vzduchu a v životě jsem to neviděl.

Co to je za hmyz? Komar? #2
jaja28*

Přesně tak, nebzučí to, chvílemi to stojí na místě, dolů tomu visí dlouhé nohy a tělo to má jakoby článkové. Teď jsem před chvílí dala tuto otázku do volné diskuze. Tady je ještě obrázek té havěti.

Co to je za hmyz? Komar? #3
jaja28*

Muchnice březnová - zde jsou podrobnosti tn.nova.cz/...

Není to z mé hlavy, ale vložil to k téměř stejné otázce v jiné rubrice luigi a martas 38.

hodnocení

1x

thomuv.blog.cz/... Mohl by být takovýhle?

doplněno 20.04.14 16:11:

Zajdo, to je moc nekvalitní fotka. I po zvětšení to vypadá jako pouhá skvrna.

petrpan*
hodnocení

V mnohem se podoba, takze to zrejme opravdu bude komar. Prekvapuje me, jak je velky.

petrpan*
hodnocení

Pridavam jeste jednu lepsi fotku, snad s identifikaci pomuze :)

Co to je za hmyz? Komar? #4

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]