Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké jméno pro Jack Russell Teriéra?

Od: kopretina25* odpovědí: 21 změna:

Dobrý den,

chceme si pořídit šrěnátko - pejska ( kluka) Jacka Russella Teriéra. Prosím poraďte nám s výběrem jména a také co doporučíte zvolit jako vhodnou stravu. Jestli granule, konzervy případně vařenou potravu. Děkujeme za rady, názory a vaše zkušenosti. Hezké Velikonoce Všem přeje Kopretina.

doplněno 17.05.14 16:43:

Dobrý den všem rádcům,

přkládám fotečku našeho štěnátka a dovolte, abych se přdstavil. Jmenuji se Jack, bude mi 7 týdnů, papám zatím granulky, kuřecí masíčko, pribiňáček a ostatní pochutiny.

děkuji Vám všem za rady a názory. Vaše Kopretina

Jaké jméno pro Jack Russell Teriéra?

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

A co Jack?;)

Hlasuji pro Jacka :-D

doplněno 20.04.14 15:10:

A zdrobnělina? Džekino, chlapečku, miláčku. Anebo Džekino, ty psisko protivné! :) Já Dorotce, říkám všelijak a slyší i na blešku, myšku. Když jí nadávám, tak jí říkám: Dorko, ty holko škaredá! :-D Nezapomeňta pak dát fotku.

hodnocení

1x

Za mých mladých let byl každý druhý pes Punťa :-D ,teď jsem to dlouho neslyšel.Já bych do to ho šel

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já bych mu říkal Jacku (Džeku) - tedy jméno Jack. O stravě Vám napíší snad jiní.

Zdravím!

P.S. A také přeji fajnové svátky.

doplněno 20.04.14 12:16:

limoska - a teď to vypadá, že jsem to opsal. A já jsem jen dlouho mačkal klávesy .

evaminarova
hodnocení

0x

Dobrý den :) Co se týče krmení, záleží na tom, jestli se hodláte přípravě krmiva věnovat delší dobu - V tom případě bych doboručila BARFování, ale ne každý pes to snese. Co se týče granulí, tak platí, že čím víc masa, tím lépe, naopak by granule neměly obsahovat kukuřici a obiloviny. Doporučuji značky Acana, Orijen, Firstmate, Taste of the wild

susenka*
hodnocení

0x

Mám fenku JRT a jmenuje se Jackie.. :D. Tak co třeba pro kluka Jack. Ale třeba i Denny.. Jinak já krmím BARFem(Syrové maso a kosti). Po granulích měla průjem a třeba dva dny nežrala, tak jsme na mase a můžu jen doporučit! ;) Ale pokud byste chtěli krmit granulemi, tak vyberte ty nejkvalitnější (TOTW,Purizon,Essentials..)

Tady je web ohledně BARFu: www.manwe.eu nebo na FB skupina BARFování.

doplněno 20.04.14 13:50:

A BARFování není vůbec na čas náročné! Akorát vždy stačí si maso naporcovat na jednotlivé porce a zamrazit. Pak vždy vyndáte pytlík, necháte rozmrazit a vyklepnete psovi do misky. Jak jednoduché a psovi to strašně chutná! ;) :D

doplněno 20.04.14 16:26:

Moje Jackie

Jaké jméno pro Jack Russell Teriéra? #2

kusicek
hodnocení

0x

Co Bastík? :)

hodnocení

0x

El perro de Terrier.

micinka123*
hodnocení

0x

Jack je suprové jméno pro Jack Russlíka :) :-D My máme doma taky štěndo a jmenuje se Marley (Márly) a taky se mi to jméno líbí. Možná potom Dusty, Monty. :) Mrkněte do psího kalendáře ;) Co se týče stravy... My našemu pejskovi dáváme granule a někdy i vyvařujeme. Dáváme psí maso (lze ho koupit ve zverimexu), rýži a např. vařenou mrkev. Taky má rád tvaroh, z toho se může umlátit. :)

susenka*

micinka123 - A nechcete přejít na BARF, když mu už kupujete maso? ;)

micinka123*

Chodím do školy a neměla bych na to dost času. ;)

susenka*
Micinka123- já taky chodím na gymnázium a stiham to. CAS zabere akorát porcovani, ale to se Da udělat o víkendu. ;)
micinka123*

susenka - No nevím, abych řekla pravdu, tak já s BARFováním nemám dost zkušenosti. Praktíčnější jsou pro mě granule. Dávám granule a sem tam přidám maso, hlavně o víkendu. Mnoho lidí říká, že psi na tom dost neprospívají, ale ten můj je po tom krasavec. Prospívá a nic mu nechybí. Jenže je to přece jen štěně, takže uvidíme co v dospělosti :)

petulina*
hodnocení

0x

mě se líbí jméno Monty.

hodnocení

0x
My máme Jack Russella a jmenuje se Tim (timíček).

borax*
hodnocení

0x

Každý druhý JRT je Jack :(

mon*
hodnocení

0x

Ten je nádherný! Má ocásek, nebo ho má kupírovaný? A jen vám poradím, pribiňák vyměňte za tvaroh s žloutkem. Je to lepší, prtoýe v pribiňáku je cukr a ten pejsek nepotřebuje. ;)

hodnocení

0x

Kopretinko, nádherný dráček. Ještě chvíli a naroste mu těch sedm hlav, aby byl sedmihlavý dak. Což raslové, mezi psy, jsou. Ať vám roste ve zdraví a v lásce. *palec*

bohemica*
hodnocení

0x

Téměř každý Jack Russell se jmenuje Jack :(

Já mám tři JRT a bez ohledu na PP jim říkám, Šibal, ČIpera a jejich mámua je Šupita. Štěňata u nových majitelů se jmenují Ďasík, Radar, Atom, Dráha, Tempo, Lump, Lojzička, Rambo, Uran, Robin, Trajda, Raketa...

korina*

ahoj , my měli slečnu a ta měla jméno Maila- majla je to pro tuto rasu bezva jméno ...

hodnocení

0x

Když se tak na něj dívám, dala bych mu jméno Čert. Čertík, Čertíček. *:)*

JRT jsou většinou pěkní čerti a tenhle bude taky. A´T Vám pěkně roste a je zdravý. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]