Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Morče má strup na čumáku

Od: slen odpovědí: 10 změna:

Dobrý den mé morče má strup na čenichu - někdy menší někdy větší ale jen na čumáku nikde jinde , a o parazita v tom případě jít nemůže když jen na jednom místě? Stravu má dobrou . vyváženou a jí hodně zeleniny a trávy tak čím to může být? Prosím o odpověď na googlu sem nic užitečného nenašel .

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sara111*
hodnocení

2x

Vidim to na antibiotika. Toto melo nase morce a dr. rikala ze je to nejaka infekce. Ale antibiotika se musi podat co nejdrive.

Urcite zajdi na veterinu a napis jak to dopadlo ! :)

slen
hodnocení

Děkuji za odpověď určitě zajdu a pak dám vedět děkuji *palec*

bhkl*
hodnocení

2x

naše morče má třo samé zašli jsme k vetovi ale nepomohlo to na internetu jsem se dočetla že by mohlo jít o zánět pysku ale nevím vípadá to nějak takhle?

Morče má strup na čumáku
slen
hodnocení

Už sem tu náš veterinář říkal že neví že je to asi stářím ale našemu jsou teprve 2 roky a kamarádovu je jen 6 měsíců a také to má no prostě jsem se nic nedozvěděl *nevi*

bhkl*

a vipadá to nějak jako na mém obrázku?

slen
hodnocení

Ano přesně tak

zvidavajanca*
hodnocení

1x

Pokud jde o strup - zaschlou krev - nemá něco ve svém domečku ostrého a co se může poranit? Zkuste zkontrolovat.

dana50*

Dobrý den,

chtěla bych poradit ohledně stroupku na čumáčku u morčete, můj veterinář mi dal gel jménem ANIGRAN. Po dvou použitích strup zmizel a už se neobjevil. Doporučuji

bhkl*

a vypadá to jako na mém obrázku?

bhkl*
hodnocení

0x

sice nevím co je to za nemocf ale na googlu jsem našla něco podobného je to zápal pisku ale nevím jestli je to zrovna tohle naše morčátko to má pořád a už to neřešíme jelikož jsme prošli xx veterinářů a nikdo neví co to je. Ps: to je moje morče a vztahují se na něj autorská práva.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]