Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vzájemná snášenlivost dvou psů?

Od: kubik* odpovědí: 6 změna:

Chtěl bych se zeptat jak se asi budou snášet případně nebudou fenka něměckého ovčáka která ma 3 roky a štěně taky fenka něměckého ovčáka kterou bych si chtel pořídit. děkuji za odpověd

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

myse*
hodnocení

1x

myslím že to bude v pohodě. při seznámení musíte starší fenku držet aby měla čas si štěně očuchat... ve většině případů se psi ke štěnatům chovají mírumilovně, nějak vědí, že jsou to mimina... No a pak si zvykne... samozřejmě tu malou občas usměrní, když ji bude zlobit - což štěníci dělají... ale po první hodince budete mít jistotu...

Zvyknou si na sebe a budou parťačky...

Až bude ta malá dospělá, možná se poperou o pozici ve smečce, ale pravděpodobně ne, ta mladší bude respektovat tu starší...

Vžycky dávejte žrádlo nejdřív "šéfce" a pak té druhé, nedovolte, aby jí to šéfka sežrala, raději tam buďte...

bude to v pohodě...

anges*
hodnocení

0x

Dobrý den, to netuším to je na vás jakou pozici ji určíte ve smečce ... Ale jinak pokud je bude chtít seznámit tak si hladte jednoho a jedet si pohladit druhého (mezi tím se nemyjte ruce) .. jinak pokud by byla nějaká známka agrese tak ji okřiknětě při seznamování, ale to si myslím, že nebude 3 roky to je ještě mládě... je to fena ty to mají v genech se chovat k mladším ohleduplně :)

hodnocení

0x

Můj názor je ten,že se nebudou snášet.To je jako dva kohouti na jednom smetišti ;) Pokud ovšem máte hodně trpělivosti...

kubik*
hodnocení

a jen nevim jak to udelat kdyz budu treba pres den v praci jestli je mozu nechat spolu venku nebo jestli je drzet od sebe. je mi jasny ze kdyz bude zima tak stene bude v teple doma.

tarantel*
hodnocení

0x

Dobrý den. Některé feny mohou být k cizím šťeňatům velmi agresivní, takže seznamovat postupně a určitě nenechávat spolu bez dozoru. Druhá horší fáze Vás bude čekat, až ta mladá začne dospívat. Pak mohou ale nemusí nastat vážné konflikty (je to tak 50 na 50).

pfpetr*

tuto kombinaci mám doma , jedná se o dvě feny taky německého ovčáka. První rok naprosto v poho jen běžné hraní a určování vůdce. Po roce nejmladší zesílila a občas zkusí dostat funkci vůdce je to tak třikrát do roka občas teče i krev jednom se mě podařilo být mezi nima a tekla krev i mě. Jinak jsou zlatý

Vzájemná snášenlivost dvou psů?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]