Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych se zeptat jak se asi budou snášet případně nebudou fenka něměckého ovčáka která ma 3 roky a štěně taky fenka něměckého ovčáka kterou bych si chtel pořídit. děkuji za odpověd
myslím že to bude v pohodě. při seznámení musíte starší fenku držet aby měla čas si štěně očuchat... ve většině případů se psi ke štěnatům chovají mírumilovně, nějak vědí, že jsou to mimina... No a pak si zvykne... samozřejmě tu malou občas usměrní, když ji bude zlobit - což štěníci dělají... ale po první hodince budete mít jistotu...
Zvyknou si na sebe a budou parťačky...
Až bude ta malá dospělá, možná se poperou o pozici ve smečce, ale pravděpodobně ne, ta mladší bude respektovat tu starší...
Vžycky dávejte žrádlo nejdřív "šéfce" a pak té druhé, nedovolte, aby jí to šéfka sežrala, raději tam buďte...
bude to v pohodě...
Dobrý den, to netuším to je na vás jakou pozici ji určíte ve smečce ... Ale jinak pokud je bude chtít seznámit tak si hladte jednoho a jedet si pohladit druhého (mezi tím se nemyjte ruce) .. jinak pokud by byla nějaká známka agrese tak ji okřiknětě při seznamování, ale to si myslím, že nebude 3 roky to je ještě mládě... je to fena ty to mají v genech se chovat k mladším ohleduplně
Můj názor je ten,že se nebudou snášet.To je jako dva kohouti na jednom smetišti Pokud ovšem máte hodně trpělivosti...
Dobrý den. Některé feny mohou být k cizím šťeňatům velmi agresivní, takže seznamovat postupně a určitě nenechávat spolu bez dozoru. Druhá horší fáze Vás bude čekat, až ta mladá začne dospívat. Pak mohou ale nemusí nastat vážné konflikty (je to tak 50 na 50).
tuto kombinaci mám doma , jedná se o dvě feny taky německého ovčáka. První rok naprosto v poho jen běžné hraní a určování vůdce. Po roce nejmladší zesílila a občas zkusí dostat funkci vůdce je to tak třikrát do roka občas teče i krev jednom se mě podařilo být mezi nima a tekla krev i mě. Jinak jsou zlatý
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.