Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antiparazitický obojek

Od: mon* odpovědí: 8 změna:
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

0x
Řekla bych že nefunguje nebo jen hodně špatně.Ale stojí pár korun, takže vyhozených peněz nemusíte moc litovat.

maco
hodnocení

0x

Tento obojek máme a funguje velice dobře. Myslím, že se plně vyrovná těm několikanásobně předraženým značkovým. Doporučuji, máme malého hladkosrstého jezevčíka.

micinka123*
hodnocení

0x

Neznám a myslím, že na velká, huňatá plemena psů zřejmě vůbec účinkovat nebude. Pro nějakého jezevčíka či pinče může být účinný...

doplněno 13.04.14 08:26:

:) Ale to samozřejmě záleží na konkrétním psovi, ale dle velmi levné ceny účinnost nelze očekávat.

borax*
hodnocení

0x

Měla jsem, už ho nekoupím, nefunguje a smrdí.

myse*
hodnocení

0x

používám Forest... na celé léto a funguje... Ještě není špatný Advantix kapky za krk... Frontline nebrat!

u tohohle je jen eterický olej - citronela a levandule... máme odzkoušeno že funguje jen na chvilku, ne na měsíce...

mon*

myse - a fakt tak smrdí? Nebo spíš voní? Já mám ale postelovýho psa, atkže ten Foresto asi nebude moc vhodný co?

myse*

v tom případě bych šla do těch kapek za krk - Advantix mám odzkoušený... Nesmrdí. Pes se nesmí 3 dny koupat ani v rybníce ani ve vaně (opláchnout nohy / bříško ano)

obojky jsou cítit

vanda1*
hodnocení

0x

S tímhle zkušenost nemám, ale doporučuju obojek Arpalit Neo 7M. Funguje bezvadně, takže žádná klíšťata : )

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]