Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Křeček škytá

Od: joensu* odpovědí: 6 změna:

Náš křeček od mala každý den škytá,někdy i několikrát.Zkoušela jsem mu vynechávat určité potraviny,jesli to nepomůže.Na nic jsem nepřisla.Napadá vás čím by to mohlo být.Měli jsme křečků několik,u žádného tento problém nebyl.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já to nevím, ale říká se, že když někdo škytá, tak na něho někdo v tu chvíli myslí. Možná někdo vzpomíná na toho křečka. Měl by se zadržet dech nebo se napít vody. To, ale tomu zvířátku těžko vysvětlíte. Má dostatek vody a možnost se napít? Zdravím!

doplněno 10.04.14 16:36:

Je to opravdu škytání nebo spíše krkání?

doplněno 10.04.14 17:56:

Tak nevím, ale jestli to nějak časté, tak si s křečkem zajděte na veterinu a snad poradí tam.

joensu*
hodnocení

Má neustále k dispozici napáječku dostavá také ovoce,zeleninu a trávu,tak žížní netrpí.Také chodí často čůrat,tak tím to nebude.

joensu*
hodnocení

Je to skytani
lucinecicka

Zajděte na veterinu, tam vám poradí víc než mi tady. Ať se křeček toho zbaví, i nám to je nepřijemný, tak natož křečkovi,

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravím, zřejmě je nachlazená, běžná "křeččí" nemoc. Vy to ale doma nevyřešíte.

hodnocení

0x

To škytání může být kašel, snaha zvracet a pár nepříjemných věcí. Bez veteriny to nepůjde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]