Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, za 14 dní mám jít s mojí kočičkou na vyšetření moči, ale moč mám s sebou přinést já sama. Chtěla bych se zeptat, zda s tím máte někdo zkušenosti a poradil mi, jak na to..?
2x
doplněno 08.04.14 07:00: Tak to mám kočičky zlaté. Já tento návod našla na internetu a u nás fungoval na jedničku.
Taky jsem se bála, protože vždycky chodí jedině na stelivo, tak jsem kočku hlídala, aby nešla jinam, na záchodě se snažila hrabat, ale nebylo co, ale vyčůrala se tam a bylo..
opravdu nevím, jak bych k tomu donutila naší číču - je zvyklá čůrat na "písek" a zahrabat... ale je pravda, že před mnoha lety jsem měla kocoura, který chodil na záchod na hustou kovovou mřížku nad miskou a žádné stelivo neměl, tehdy se nic takového neprodávalo... nezávidím vám, taky bych si nevěděla rady...
0x
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.