Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náhlá smrt andulky

Od: mishka18* odpovědí: 3 změna:

Před chvílí jsme nevěřili vlastním očím,měli jsme 2 andulky,samečka a samičku,sameček byl jen o trochu starší než samička necelé 2 roky mu byli..ještě ráno si hráli a povídali a před chvíli pro mě přišel manžel at se jdu podívat sameček ležel dole v kleci mrtvý,vypadal jakoby v křeči..dočetla jsem se že se to může u andulek stát,náhlá smrt..ale co nás překvapilo tak že neměl ani jedno oko?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Logickou úvahou,je jaro,sameček "tlačil" na samičku,a ta,když toho měla dost,tak ho prostě zabila,vyklovala mu oči...*nevi*

doplněno 07.04.14 13:08:

Jinak Andulky jsou velmi náchylné k infarktům a to proto,že jsou více krmeny než je zdrávo-jsou obézní.Ale,ty oči *nevi*

mishka18*
hodnocení

Nějak se mi to nezdá,byli spolu rok a půl a bylo vidět že se měli hrozně rádi,pořád se k sobě hodně měli a věčně se k sobě tulili apod.Spíš jestli mu je nevyklovala když už tam ležel mrtvý *nevi*

monika123*

zajimavy a smutny dotaz. Nedalo mi to a nasla jsem tohle, ifauna.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]