Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zachovat prázdné vosí hnízdo

Od: luko* odpovědí: 6 změna:

Zdravím všechny a mám prosbu.

Nevíte náhodou někdo jak zachovat prázdné vosí hnízdo?

Dostalo se mi do rukou prázdné vosí hnízdo velikosti melounu a jelikož učím na ZŠ chtěl bych jej zachovat pro výuku. Bylo mi doporučeno nalakovat jej lakem na vlasy ale nejsem si tím jist. Poradí mi někdo? Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Vosí hnízdo je v podstatě z papíru.A je tmeleno proteinovými exkrementy.Chtělo by asi nejprve nastříkat desinfekčním prostředkem a pak nastříkat lihovým lakem..

JABRAKA

hodnocení

2x

Nevim jak*nevi*, ale nejprve si sezente jiny, treba nejaky spatny, staci zbytek a postup si na nem vyzkousejte. Aby Vam pak z melounu podobneho hnizda nezbyla hrsticka prachu.

hodnocení

0x

Vodní sklo.

al*

A jak ho chceš aplikovat?

Nátěrem, eventuálně nástřikem...

al*

Asi vídám na půdě zcela jiná vosí hnízda, než na jaká jsi zvyklý...
Nátěrem? To si nedovedu představit. A nástřikem? Možná přes kompresor a stříkací pistoli, jinak těžko - vím totiž, jak vypadá vodní sklo. :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]