Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit konzervy pro kočku?

Od: konai odpovědí: 16 změna:

Ahoj,
kde kupujete levnější konzervy pro kočku, ale kvalitní? Máte nějaký tip na značku/výrobce?

Zkoušeli jste konzervy z drogerie DM a podobně?

děkuji

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Vyzkoušela jsem hodně druhů konzerv. Kauflandové, Tescové a ani z DM nechce. To samé je s kapsičkami. Občas bývá v Kauflandě akce na značkové konzervy a kapsičky a ty já nakoupím větší množství najednou. Levné konzervy vůbec nežere, tu sečku očuchá a jde pryč. Je pravda, že nic nevyhodím, protože to potom dávám toulavým kočkám. Nedávám kočce konzervy často, tak 1x týdně, protože potom je rozmlsaná, vylíže šťávu a zbytek oschne.

doplněno 03.04.14 21:09:

Ještě doplním. Moje kočka kosti nežere, ani chrupavky. Vařené maso žádné, ze syrového jenom kuřecí prso a libové hovězí. Každé kočce může chutnat něco jiného.

figurek*
hodnocení

1x

My kočkám kupujeme Whiskas s kousky (poznáte podle obrázku na etiketě), k tomu jim dáváme nadrobno nakrájené chlazené kuřecí drůbky a výběrovou šunku. Ta jim chutná taky.

Moralisti nepohoršujte se, jedna kočka toho zase tak moc nesní. Stačí pár deka.

mon*

Whiskas je jen předraženej šrot..

levlef*
hodnocení

1x

souhlasim s nazorem na Whiskas, mrknete se na slozeni a budete se divit :)

moje kocka zere takove ty "pasticky" z penny. konzervy mi nezere absolutne zadny, at delam co delam.

wanesa*
hodnocení

1x

Já kupuji kapsičky Winston,mají je v každé drogerii Roosmann,stojí 7Kč a v D Testu vyšla jako nejlepší kapsička na trhu u nás.Jinak nakupuji v německu,mám to kousek,Samík miluje Gourmet konzervičky,u nás jsou drahé-cca 17Kč a v německu vyjdou na 10Kč.U obou variant je velký výběr jak paštik,tak kapsiček se šťávou.

patronka*

Dík za skvělou radu. Dneska jsem nakoupila u Rossmanna 10 druhů kapsiček jako vzorky a hned první servírovaný vzorek kocourek zdlábnul na jeden zátah a ještě po sobě umyl nádobí. Dlouho jsem teď objednávala kapsičky Kite-kat, ale v poslední době už mu moc nejely, ačkoliv bylo víc druhů. Jediný problém je, že se asi nedají objednat v e-shopu, ale budu je muset tahat. Cvičně zkusím koupit i konzervu, snad nebude o mnoho horší, jako je to u jiných druhů. Díky *slunce*

doplněno 27.04.14 21:49:

Tak z těch deseti kocour odsouhlasil jen pět, takže hledám dál. Teď mu občas dávám syrové kuřecí maso ( vařené nejí ) o moc dražší než kapsičky to zas není...

iris*

To je zajímavé, že v D Testu vyšly kapsičky Winston nejlépe. Moje kočky je také mají nejradši a i já je nejraději kupuju, protože příjemně voní na rozdíl od jiných kapsiček.

matylda*
hodnocení

1x

nakupujeme na www.zoohit.cz. je to německá firma, posílají z mnichova, většinou ušetříme stovky. slabý článek je doprava. platí se převodem a pak se čeká, není přesně dané, kdy zboží přivezou. zatím celkem spokojenost. už víme, že k nám jezdí kolem 14. hodiny odpoledne ale který den záleží na tom, jak převede banka peníze.

jmhad*
hodnocení

0x

Kočička je osobnost,můžeš jí kupovat dobré i horší,ale ona bude papat jen to,co jí chutná. Jinak kvalitní /a dražší/ konzervy či granule koupíš třeba v Globusu či Hornbachu

mon*
hodnocení

0x

A co krmit BARFem? Syrový maso, kosti, je to lepší a levnějšííí! než konzervy. :)

hodnocení

0x

Kupuji Felixe a naše 13 letá britka už ani žádnou jinou kapsičku nechce.Nejraději má asi krůtí,ale i jiné této značky baští ráda.

vanesa68*
hodnocení

0x

Z DM nejsou špatné ty KOTĚCÍ vaničky - obsahují cca 50% masa, ostatní je nic moc i když moje kočky se můžou umlátit po dospěláckých vaničkách zvlášť po té řecké s jogurtem. jinak u nás vedou kapsičky Felix (občas je v Tescu akce 99,90Kč za 12kusů) nebo gourmet (nakupuju na zoohitu).

Syrové maso nechtějí

micinka123*
hodnocení

0x

My naši číči dáváme vařené maso. Vyjde to levněji než konzervy. ;) Jinak ji moc chutnal Felix, ale pozvracela se nám z toho na koberec, holt každá číča je jiná a každé sedne něco jiného. Whiskas nedoporučuji, jelikož je předražený a nekvalitní... To už je fakt dobré koupit ve zverimexu 2 kila namraženého masa a čičině dávat. My to tak děláme, kočkám i štěněti a oba dva se můžou po tom umlátit. :) A když už jsme někde v obchodě, tak koupíme sem tam nějakou konzervu, ale není dost kvalitní, takže opravdu jen zřídka. Holt moje číča sbaští cokoliv. :) Radši jí ty levnější konzervy než ty drahé, ale maso má stejně nejraději. :) Pamatuji si, když jsem své kočce koupila 100% rybí konzervu, která stála něco přes 50,-Kč či víc, a jakmile jsem ji to dala do misky, tak se na mě urazila, že co ji to dávám za hnusný jídlo a odkráčela si pryč. :( Tak potom putovala konzerva k sousedovým kočkám a zbytečně vyhozené peníze :( No jo, kočky jsou vybíravci... Je velkou záhadou zjistit, co jim vlastně chutná. :-D

wanesa*
hodnocení

0x

Já to také střídám,dostávají cca 2x týdně konzervu tuňáka ve vlatní šťávě,to milují(kupuji lidský v akci:)Felixe taky papkáme a dokonce všechny druhy,což mě překvapilo.V německu jich mají asi 32 druhů.Vše jí jenom kocour,kočka mimo tuňáka a syrového masa,šunky, je pouze granulová.A taky je pravda,že když mu otevřu konzervičku nebo kapsičku toho,co dlouho neměl tak táák hltá,že se taky pozvrací.Ale další stejný kapsy už nevyzvrací.

lidus*
hodnocení

0x

Náš kocour co ho hlídám dceři, dostává půl Felixe ráno a půl večer, stejně i konzervy Miamor a Gourmet, jinak má granule Purina-Proplan junior (ty miluje)pro kastované kocoury mu moc nejedou. Dcera objednává ze Zoohitu, vždy větší množství. Poslední dárky Applawc - konzervy ocean fish-tak k tomu jen čichl ale venkovní kočky se mohly přetrhnout. Nic z toho co je jiné, princátko nežere, hlad na něj. Felix ze Zoohitu je tu světle modrá, tmavě modrá, světle zelená, tmavě zelená, žlutá, růžová, červená, fialová-nevím co to je neb neumím cizí řeči.

lotus*
hodnocení

0x

Z DM chutnají paštiky jen některé, Rossman taktéž. Felix mně i kočičce přijde dobrý i jako konzerva. Pak ještě paštiky z Penny, jak které a jak kdy. Jinak šunka, ta chutná.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]