Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám doma skoro 5 měsíční štěně a před týdnem se mu objevila boule na krku. Hned jsem to řešil s veterinářem a ten mu dal injekce proti odplasknutí a antibiotika. Prošel také vyšetření krve (kompletním) i rentgenem a z výsledků je pouze patrné, že v těle má zánět, nic víc se nepodařilo zjistit. V bouly se nenachází žádná tekutina, je to čisté. Po týdnu lečby je otok menší, ale i přes to se mi zda, že to asi jen tak nezmizne. Zkoušel jsem hledat na internetu a jediné co sedělo s jeho problémy bylo zánět slinných žláz. Máte s tím někdo zkušenost? Mám obavy, že to asi nezůstane bez trvalých následků, co?
Dobrý den, zkušenost s tímto nemám, ale pokud je v těle zánět, tak by ho měla ta antibiotika nalézt a zničit. Předpokládám, že stále chodíte s pejskem na veterinu a na kontrolu, tak je již vidět nějaký posun. Myslím, že ta boule časem zmizí a pejsek také ještě roste, tak se kůže srovná. Veterinář by toho měl vědět více nebo ho můžete změnit a jít s pejskem jinam. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.