Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kočka a pangamin

Od: jargot odpovědí: 6 změna:

dobrý den , koupil jsem dětem PANGAMIN - pivní kvasnice a můj 10-leý briský kocour po tom jde jak po uzeném - má někdo zkušenost jestli mu o uškodí nebo prospěje? jsem zmaen děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm*
hodnocení

0x

Dobrý den, rozhodně ji to nemůže uškodit, naopak. Pangamin se dává i psům.

xixi*
hodnocení

0x

Prospěje mu to. Podporuje chuť k jídlu a při vyšších dávkách prý odpuzuje klíšťata.

hodnocení

0x

Naši kocouři také pangamin milují. Jakmile zahrká plechovka, už jsou nastoupení v plném počtu. Hodně jim pangamin prospívá. ;) Dejte však pozor, pangamin zvyšuje chuť k jídlu. Nezvyšujte krmné dávky! pivovarske-kvasnice.cz/...

wanesa*
hodnocení

0x

Moje kočky ho také milují.Ale nesmím jim dávat víc jak 3 tabletky,protože jinak to vyzvrací.Oni by zhltaly celý pytlík:)

janikari
hodnocení

0x

Pangamin pomáhá proti klíštatům

angee*
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]