Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebovala bych radu O víkendu budeme mít štěně a mám dilema, čím ho krmit. Bude to štěně z hodně špatného prostředí, kde pravděpodobně nezažívalo nic dobrého a k jídlu mělo odpadky či nic. Našeho současného psa krmím čerstvým masem ale tomuto prckovi se ho bojím dát, aby mu to nerozhasilo žaludek. Čím mám tedy krmit? Mám pořídit nějaké speciální granule (dietu) anebo ze začátku krmit vařeným kuřecím s rýží a později přejít na čerstvé maso?
Děkuji za každou zkušenost či radu
Myslím, že uvažujete o správném postupu. Pokud štěně dosud žralo odpadky, tak už "rozhašený" žaludek má. Já bych začala tím vařeným libovým (kuřecí, rybí...) lehce stravitelným masem, přidávala bych vařenou rýži a nějakou zeleninku a bio kulturu. Hlavně to bude chtít důkladně odčervit a odblešit Držím palce a štěněti hodně zdraví!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.