Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemáte někdo kontakt na slušný psí hotýlek

Od: aja1946® odpovědí: 7 změna:

Praha a okolí, to, co jksem zatím navštívila, to byla doslova hrůza, vklastně to je slabé slov. Webovky vás chytí a skutek utek. Děkuji za radu.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den, navštivte tento v Praze- Západ, třeba se vám bude zamlouvat :) Tady je odkaz na web: psisluzbymaja.cz/...

joudic*
hodnocení

0x

na jak dlouho to potrebujete, a co je to za rasu?

doplněno 31.03.14 14:33:

resp takove ty malinke, co je lidi uci delat na hadr nebo noviny, to bych hlidat nemohl :)

hodnocení

0x

Pokuste se najít někoho, kdo psa vezme, na potřebnou dobu, k sobě. ;)

haninka*
hodnocení

0x

Na jak dlouho potřebujete? Co je to za plemeno? Já už delší dobu uvažuji o "psí školce", ale nemůžu se rozhodnout, není to sranda. Papíry na to mám, zahradu 1 100m2, přízemí v baráku je taky volné... Ale taky uvažuji, že bych svého miláčka nikomu cizímu nedala. Kdyby jste měla zájem tak bydlím v Praze 4 - Modřanech, OSVČ, bezdětná. Máme ale 2 psy, 2 kočky, činčilu, slepice, ježka. Všichni jsou absolutně nekonfliktní. Kdyby jste měla zájem tak napište.

To je skoro inzerát...:)

hodnocení

Já tady v tom chodit nemumí, doufám, že nepíši sama sobě, už se mi to dvakrát podařilo, mohu se zeptat, jak velké pejsky máte, on je můje pejsek zvyklý doma, je sice velmi přátelský ke psům, ale bohužel na ty velké doráží, že si chce hrát, jim se to třeba nemusí líbit nebon echtěně hodí packou a ten můj drobeček se zraní, odepište mi prosím na email ali46@atlas,cz, díky Alča asi na týden až 1O dní

joudic*

v podstate jsem myslel to samy, ale jsem od centra cca 30km smer Slapy, nastaveni stejny, pracuju z domu, velka zahrada, slepice, ale granule byste musela dovezt svoje, muj vlcak uz je na vecnych lovistich. Jen bych precejen nerad, kdyby to byl ten malej hafik, co ma dovoleno doma bezne curat na hadrik, jak jsem tady u nekterych lidi cetl :)

hodnocení

0x

Ajo, k čemu dlouhé řeči o házení packou, když vy jste nenapsala o jakou rasu se jedná. To už každý pejskař ví, co která rasa obnáší. Chcete toho psa zaopatřit nebo ne?! Jaká je to rasa, na jak dlouho? Jestli o pomoc stojíte, tak odpovězte, zvláště, když vám lidé nabízejí pomoc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]